Portrett og akt - onlineKursarrangør: Art Galleri
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 10 uker
Pris: 4.900

Malekurset gir deg en innføring i maleteknikker og metoder, samt fargenes innvirkning. Du velger selv om du vil bruke akrylmaling ,oljemaling eller begge deler. Vi legger vekt på billedkomposisjon, form og farger.

Beskrivelse av kurset:
Du lærer å beherske det figurative maleriet steg for steg. Vi begynner enkelt. Med enkle former før vi går over i mer kompliserte motiver. Lær hvordan du tar med dybde, billedkomposisjon, form og farger i arbeidet ditt. Med praktiske råd, veiledninger og komponering av malerier, kan du utvikle en dybde til landskapene dine som vil imponere publikum.

Malekurset viser deg hvordan du håndterer de vanligste elementene som utgjør et klassisk maleri.

Når du har fullført dette kurset, har du ferdigheter og selvtillit til å male mer utfordrende malerier. Enten du maler portrett eller akt for første gang, eller du er villig til å få mer ferdigheter i arbeidet ditt, er dette kurset det perfekte sted å starte.

Å lære å male kan være morsomt, men det krever veiledning.
• Hva slags utstyr du trenger
• Perspektivtegning (og maling)
• Lys og skygge
• Grunnleggende teknikker
• Hvordan du lager skisser
• Hvordan du maler portrett og akt i praksis
Så kommer øvelsene. Ved hjelp av videoene, lærer du trinnvis hvordan du bør gå frem.

Hva inneholder kurset:

1.Portrett/akt skisser (tegne, skisser)
2.Komposisjon
3.Perspektiv

4.Lys og skygge
5.Fargelære

Materialer som skal brukes:

MALING: Studio maling
Farger: Titan Hvit, Mars svart, Phthalo blå, Sitron Gul, Karmin rød og Brent Sienna.

PENSLER: Store pensler av naturbust, Viftepensler (naturbust), Spis rund små pensler,spis rund pensler av naturbust og palett kniver. Envers favoriserer Pensler med natur bust for deres holdbarhet og fleksibilitet. Han bruker både runde og flate børster, avhengig av effekten han krever. For dette kurset trenger du bare et utvalg av størrelser og former. (små, mellomstore og store).

MEDIUM: Enver bruker vanligvis ikke annet medium enn vann.

Hva inneholder kurset:
• Teori:
• Fargelære
• Hvordan du skisser opp bilder
• Hvordan du tegner portrett og kropp

Praksis:
Farger i praksis
Pensler
Hvordan du maler bilder fra skisse til ferdig maleri

Hva lærer du:
Dette er et kurs i akrylmaling og vi bruker fotografier som motiver.
Dette kurset er for deg som er nybegynner og som har lyst til å lære fra bunnen og for deg som har malt en del fra før, men som kan tenke deg å lære forenkling. Uansett hva som er målet, jeg viser deg hvert eneste trinn mot det beste resultatet. Jeg begynner med å fortelle litt om teknikken og maler hele bilde trinn for trinn.

Modul 1 – Lek med farger
Å male starter med farger og pensler. Synes du det er vanskelig å få til fine farger og harmonier i maleriene dine? Ønsker du å lære mer om fargelære? I dette kurset lærer jeg deg fargeblandinger med kun 5 farger. Du lærer å blande all verdens lekre fargetoner og i tillegg lærer du noen teknikker som kan være spennende og gode å ta med. Det å male starter med fargene. Enten du er helt nybegynner eller videregående er dette kurset en kilde til god fargekunnskap. Jeg viser deg hvordan du kan lage all verdens fargetoner av bare fem farger; rød, gul, blå, sort og hvit. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både i olje og akryl.

Modul 2 – Fra foto til maleri. Skisse opp bilder
I Modul 2– Fra foto til maleri – viser jeg deg hvordan du kan skisse opp bilder og gjør dem til maleri. Her fines en PDF fil på hvordan du tegner opp bilde. Viser hvordan du Deler opp bilder i kvadratiske ruter ved hjelp av blyant og linjal


Modul 3 – Realistiske malerier (trinn for trinn):
Gjennom mange videoleksjoner lærer du å male portrett og kropp.

Du vil få oppskriften på mange forskjellige maleteknikker

Hva må du kunne fra før
Ingen forkunnskaper kreves. Kurset er lagt opp slik at du gradvis lærer deg å male fra bunnen av. Kurset består av mange videoleksjoner som hjelper deg med å utvikle på en enkelt måte.

Du får:
Alle videoer i malekurset Portrett og akt1 til 1 hjelp fra lærer Tilgang i 1 år