Gratiskurs - Tilskudd din nye inntektsmulighet? - OnlineKursarrangør: Kunstgjødsel kulturbyrå
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Pris: Gratis

Vi tilbyr gratiskurset om tilskudd din nye inntektsmulighet? Du vil ha penger inn til dine kunst/kulturprosjekter og/eller ditt kunstneriske virke. Og du vil oppleve søknadsjubel, helst gang på gang. Send meg en henvendelse / mail og du vil få videoer tilsendt på mail.

Innhold:
• Du vil få vite HVORFOR det er lurt å ha tilskudd som en del av din inntekt.
• Du får mine topp 3 beste søknadstips til HVORDAN du søker for å få innvilget tilskudd - eller søknadsjubel som jeg liker å kalle det.
• Du får vite om de to vanligste feilene de fleste gjør og hvordan du kan unngå dem.

Litt om Kunstgjødsel kulturbyrå:
Kunstgjødsel er et kulturbyrå som i over 20 år har spisset seg på å finne penger og bidra til søknadsjubel for kunstnere og kulturvirksomheter. Kunstgjødsel drives av Linda Cecilie Furulund som er Cand. Philol. i kultur og gründer av Kunstgjødsel. Furulund har god erfaring med å holde kurs, foredrag etc. Hun har siden 2001 holdt forelesninger ved Universitetet i Sør- Øst Norge, vært leid inn som foredragsholder på mange ulike typer arrangementer og vært initiativtager til en rekke seminarer etc.

I tillegg er Kunstgjødsel bla. prosjektleder og utvikler for Norwegian Made (norwegianmade.no) sin e-læringsportal for norske produsenter. Tidligere har byrået bla. ledet og vært med på å utvikle kunstnerskap, kunstbiennaler, kulturnæringshus, mentoringprogrammer for kreative næringer, vitensentere og diverse arrangementer i kunst- og kulturfeltet.

De siste 3,5 årene har Kunstgjødsel etablert nettbaserte programmer, 1-1 veiledning og mindre kurs under paraplyen Søknadsjubel. Furulund kom med sin første bok, og er nå medlem av NFFO (Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening): "Søknadsjubel - Hvordan leve av kunsten", 1. november 2021. Og, dernest en egen arbeidsbok 20 januar 2022.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter og større grupper