Engelsk VG1 -nettstudieKursarrangør: K2 utdanning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start nå!
Varighet: 1 semester
Pris: 6.500

Vi tilbyr språkkurs i Engelsk VG1. Du lærer å skrive og snakke engelsk, og får god innsikt i samfunn og kultur i både Storbritannia og USA. Engelsk er et av fagene du må ha for å få generell studiekompetanse. Du kan også velge faget for å forbedre karakteren din.

Gjennomføring:
Kurset gjennomføres på dagtid. I tillegg til klasseromsundervisning får du tilgang til nettbaserte verktøy som støtte til undervisningen.

Kursmateriell:
Som deltaker hos K2 må du ha tilgang til pc i undervisningen og under eksamen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker språkkurs i Engelsk VG1

Forkunnskaper:
• Du må ha gjennomført og bestått grunnskole

Eksamen / sertifisering:
Det er to eksamener i Engelsk - en skriftlig og en muntlig. Eksamensdatoer for både skriftlig og muntlig eksamen tildeles via eksamenskontoret. Les mer på privatistweb: privatistweb.no.

Lånekassestøtte:
Utdanningen er godkjent i lånekassen. Søknad sendes direkte til lanekassen.no. Du må minimum ha 50% studiebelastning pr. semester for å være støtteberettiget i Lånekassen. Om du kun tar et fag vil dette være under 50% studiebelastning. Om du tar flere fag, så ta kontakt med K2 utdanning for å sjekke hvor stor studiebelastningen blir. Vår du melder deg på / melder din interesse på de enkelte kursene og skriv i meldingen at du ønsker en vurdering av studiebelastningen på dine valgte kurs.