Båtførerkurs + tentamen - nettkursKursarrangør: Maritim Kompetanse
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når det passer deg
Varighet: 30 dager
Pris: 599

Vi tilbyr båtførerprøven på nettet. Båtførerprøven er obligatorisk for alle født etter 1980 som skal føre båt lengre enn 8 meter eller båt med mer enn 25 hk. Båtførersertifikatet gir deg mulighet til å føre båt opp til 15 meter (50 fot) med ubegrenset antall hk.

Innhold:
Her får du full pakke, med et fullverdig nettkurs for båtførere, etterfulgt av "båtførertentamen" som lar deg øve på 100 høyaktuelle spørsmål fra pensum.

Innholdet er satt sammen av "Nettkurs for båtførere" og "Båtførertentamen", kursene kan også kjøpes separat om du ønsker bare en av delene.

"Nettkurs for båtførere":
Dette kurset er tilpasset for deg som ønsker å ta båtførerprøven og har behov for å få nødvendige forkunnskaper. Innholdet dekker det pensumet som Sjøfartsdirektoratet har satt og har øvingsoppgaver tilpasset hvert tema. Kurset er en fullverdig erstatning for et klasseromkurs, forskjellen er at du bruker akkurat den tiden du trenger. Prøvene etter hvert kapittel er med å sikrer at du har den kunnskapen som trengs for å bestå båtførerprøven. Kurset er satt sammen av filmklipp, temahefter og over 50 øvingsoppgaver. Alt kan lastes ned på din enhet gjennom appen, eller streames direkte i nettleseren din. For oss er det et mål at du skal kunne ta kurset i ro og fred, helt i ditt eget tempo. Vi demonstrerer praktiske oppgaver i sjøkart og utfordrer deg på regnestykker. Det kan derfor være en fordel å ha kalkulator og notisblokk klar ved siden av deg. Bruk pauseknappen for å få tid til å teste ut kunnskapen selv.

"Båtførertentamen":
Er du klar til å ta båtførerprøven? Denne må du avlegge på et godkjent testsenter og du må svare rett på minimum 80% av spørsmålene. Dersom du vil øve deg litt i forkant, har vi satt sammen en "tentamen" som gir deg tilgang til 100 relevante spørsmål fra pensum til båtførerprøven. Her kan du prøve og feile helt til du har godkjent 100% av svarene dine. Spørsmålene er mikset sammen i 10 unike oppgaver hvor du får tilgang til fasit etter hver oppgave. På denne måten får du god øving.

Innhold:
• Kursinformasjon
• Sjømannskap m.v.
• Lover og regler
• Navigasjon og kartlesing
• Temahefter
• Båtførertentamen
• Fullføringsregler

Målgruppe:
Alle som ønsker å ta båtførerprøven

Forkunnskaper:
Ingen krav til forkunnskaper