Båtførerprøven - en kombinasjon av klasserom / e-læring



Kursarrangør: Båtførerprøven.no
Sted: Stavanger Seilforening
          Rogaland, Stavanger
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 09:00 - 18:00
Varighet: 1 dag
Pris: 1.790

Båtførerprøven.no er et produkt fra Sjøakademiet. Vi er en aktiv gjeng som brenner for å gjøre læring så enkelt som mulig. Vi har lang erfaring med båtførerkurs og har gjennom tiden utdannet i overkant av 40 000 båtførere. Vår bakgrunn er blant annet fra profesjonell seiling og fra Sjøforsvaret.

Vi brenner for dele vår kompetanse og ønsker at flest mulig skal ha trygge og gode opplevelser på sjøen. Det begynner med kunnskap!

Innhold.
Kurset gjennomføres som en kombinasjon av e-læring og klasseromskurs. Èn del gjennomføres som digitalt nettkurs, før vi gjennomgår de siste temaene i klasserommet og avslutter med selve Båtførerprøven. Klasseromsundervisningen varer i 4 timer. Vi gleder oss til å lære deg om sjø og sikkerhet!

Kursinformasjon
• Ferdig på én dag
• Alt kursmateriell inkludert
• Gratis forberedelseshjelp
• Beståttforsikring

Står du på prøven, så får du båtførerbevis kort tid senere. Kursavgiften inkluderer alt nødvendig utstyr, så du trenger ikke kjøpe dyre bøker. Vi har beståttgaranti som vil si at om du ikke står på prøven får du nytt kurs gratis. Vi holder til i faste kurslokaler og leverer et produkt av høy kvalitet.

+ 837,- i eksamensavgift til Norsk Test

Målgruppe for kurset:
Aldersgrense for kurset er 14 år.

Kursmateriell:
Prisen inkluderer kursavgift og studieheftet.

Eksamen / sertifisering:
Kurset avsluttes med skriftlig eksamen. Bestått båtførerprøve gir også rabatt hos mange forsikringsselskaper. Undervisningen er godkjent av Sjøfartsdirektoratet.