Babysvømming



Sted: Ammerudhjemmet på Ammerud
          Oslo, Ammerud
Kursadresse: Ammerudveien 45, 0958 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 7-9 ganger, 30 min pr gang.

Hva er babysvømming: Babysvømming er en vannaktivitet for barn i alderen 2 mnd til 2 år hvor alle kan delta. Ordet svømming er egentlig litt misvisende. Det er ikke snakk om å lære å svømme, men å bli trygge i vannet og med omgivelsene, samt lære vannrespekt.

Er babysvømming farlig: Mange tusen barn har deltatt på babysvømming og per i dag har vi ikke fått rapportert om ulykker direkte relatert til babysvømming Verken på landsbasis eller verdensbasis, vel og merke blant oss som driver med organisert babysvømming med autoriserte instruktører. Ha allikevel respekt for vannet, barn har ikke gjeller. Vi anser glatte gulv som som det største risikomoment ved babysvømming. Så fort barnet ditt har blitt så stort at det tar seg frem på alle fire er det på tide å begynne med sklisikre sokker.

Når kan vi starte: Vi anbefaler å starte når barnet er mellom 2 og 6 måneder, men det er ikke noe i veien for å starte senere enn dette. "Det er aldri for sent å bli glad og trygg i vannet". Selungene Babysvømmeklubb starter nye kurs fire ganger per år. I januar, april, august og i oktober. Kursene våre går vanligvis over åtte ganger med svømming en halv time per uke. Barn med handikap er alltid velkommen. Vi prøver å ha søskenpartier ved alle bassengene våre.

Vis flere tilsvarende kurs: