20210205 Zorn demonstrasjon av Ingrid ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - inngang Briskebyveien 50
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, Oslo 0259 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: fredag 17.00-21.00
Varighet: 4 timer
Pris: 590.-
Neste kurs: 05.02.2021 | Vis alle kursdatoer

Dette er en maledemonstrasjons kveld hvor Ingrid Thortveit maler et helt maleri mens elever/publikum ser på. Det blir servering av ost, kjeks og vin.

Zorn demo

590 kr fra kl 17-21

Dette er en maledemonstrasjons kveld hvor Ingrid Thortveit maler et helt maleri mens elever/publikum ser på. Det blir servering av ost, kjeks og vin. Det er et av Anders Zorn sine malerier som skal males. Svensk mestermaler fra 18-1900 tallet. Ingrid forklarer steg for steg hva hun gjør, fra begynnelse til slutt. Dette er veldig lærerikt, og publikum kan stille spørsmål og knipse bilder underveis


OM INSTRUKTØR
Ingrid Thortveit(f.86) er en figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt i Oslo hvor hun jobber som kunster på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. Nå har hun utstillinger ulike steder, og reiser også rundt i Norge for å holde kurs. Hun har undervist ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben, med ulike materialer, både tegning og maling, men hovedsaklig olje.

Målgruppe for kurset

Alle