Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. Vi er en gjeng kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak og ekte håndverk. Matentusiater som vi er, ønsker vi å inspirere og videreføre kunnskapen vi har til både bedrifter, bransje og til privatpersoner. Vi har eksistert siden 2008, og vi vil fortsette å utvikle oss i årene fremover.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 28.08.2025 (+5) 3 timer28.08.2025 (+5) 1.750 kr  

Boblende lunsj

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. På dette kurset får du lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 18.10.2025 (+1) 18.10.2025 (+1) 1.950 kr  
Oslo, Grünerløkka 15.11.2025 18.10.2025 (+1) 1.950 kr

Boblende middag

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1.950 kr  

Champagnelunsj

Bli med på Champagnelunsj – den perfekte lørdagsaktiviteten! Start lørdagen med noe ekstra hyggelig – bli med på vår Champagnelunsj! Perfekt for en formiddag med vennegjengen eller en date med kjæresten.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 18.10.2025 (+1) 4 timer18.10.2025 (+1) 1.950 kr  

Chardonnay og skalldyr

Velkommen til en smakfull reise der Chardonnay møter sesongens beste skalldyr.Velkommen til vårt nye mat- og vinkurs, Chardonnay og skalldyr! På dette kurset lærer du hvordan Chardonnay i ulike stiler kan fremheve de beste smakene i norske skalldyr.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.09.2025 (+2) 4 timer20.09.2025 (+2) 1.950 kr  

Italienske viner

Vi tilbyr vinkurs om italienske viner. Det blir en teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. Vi smaker fem viner fra ulike distrikter denne kvelden.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 27.08.2025 (+2) 27.08.2025 (+2) 950 kr  

Ost og Vin i Kombinasjon

Vår vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 22.08.2025 (+4) 3 time22.08.2025 (+4) 1450 kr  

The many faces of Chardonnay

Bli med oss på vinsmaking, og smak på et av verdens mest kjente og populære vindrue! Chardonnay verden rundt byr på mange ulike smakfulle viner - fra fresh og crisp, til fyldig og kompleks, hvilken blir din favoritt?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1.350 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>