Kurs i slakting og partering i jevnaker

Hele dyret – Lam og fårekjøtt på Karin & Lizas Småbruk

Mestre lam og sau – fra praktiske metoder til utnyttelse av innvoller! Lam og sau har vært en del av det norske kjøkkenet i generasjoner – men det finnes så mye mer enn bare fårikål og lammestek!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 01.11.2025 1 dag01.11.2025 1.850 kr

Høns i magen – Slakt & hold på Karin & Lizas Småbruk

Vi tilbyr kurs om Høns i magen – Slakt & hold på Karin & Lizas Småbruk. På dette kurset lærer du både om hønsehold og hvordan du slakter fjærkre på en human måte. Vi viser deg hvordan hele dyret kan brukes – fra hjerte og lever til krås og lunger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 24.10.2025 (+1) 1 dag24.10.2025 (+1) 2.790 kr

Fiskevelferdskurs, slakteri - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.500 kr

Fiskevelferdskurs, slakteri repetisjon - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri repetisjon. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.750 kr