Sikkerhetskurs for næringslivet i stange

Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

Er du og dine ansatte trygge på IK-Mat-systemet? - MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer

Kurs i mattrygghet - online

Næringsmiddelhygiene er avgjørende når du skal vurdere et kjøkken. Med eSmileys nettkurs blir du oppdatert på alt fra lovgivning til beste praksis. Du kan ta kursene våre på din egen datamaskin, og du bestemmer selv når og hvor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2-6 timer 399 eks mva kr

Fradragsrett for tap ved svindel - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om fradragsrett for tap ved svindel. De senere årene har ulike svindelmetoder bredt om seg, og det kan se ut til at stadig flere blir fralurt større eller mindre verdier av kreative svindlere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time fra 700 kr

5S for matindustrien - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om 5S for matindustrien. Ønsker du å øke effektiviteten, drive kontinuerlig forbedring og sikre mattrygghet og mattrygghetskultur i din bedrift? Da er vårt 5S-kurs det perfekte valget for deg og ditt team.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.800 kr

BRCGS Food Safety versjon 9 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om BRCGS food safety versjon 9, med gjennomgang av hele standarden. Kurset er utformet for å gjøre det mulig for kursdeltagere å få en full forståelse av de generelle prinsippene i standarden, og tips og råd til beste praksis for hvordan man skal overholde kravene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.800 kr

Fastsettelse av holdbarhet - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Samtidig er det også viktig at produktene skal være lønnsomme og bærekraftige å produsere. Matsvinn er noe hele matverdikjeden jobber for å redusere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.250 kr

Food Defense - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om food defense. Food defense er handlinger som har til hensikt å forårsake omfattende skade på folkehelsen. En «food defense plan» skal avdekke sårbarheter i bedriftens prosesser, forebygge og beskytte mot ondsinnede handlinger som utføres for å skade konsumentene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.800 kr

Food Fraud / matsvindel - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om Food Fraud. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer matsvindel til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.800 kr

FSSC 22000 versjon 6.0 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 6.0. Du vil få en god forståelse av: Kravene i FSSC 22000 versjon 6.0 (ISO22000, teknisk standard og tilleggskrav) - Tolkning av krav og praktiske tips til hvordan du kan møte krav i standarden. Kurset gjennomføres i 2 moduler â 3,5 time.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.800 kr

HACCP Innføring level 2 - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs med innføring i HACCP level 2 for bedrifter. Dette kurset er det første nivået i vår HACCP-opplæring. Kurset passer for alle i matrelaterte virksomheter, som har gjennomgått opplæring i hygiene og mattrygghet. Kurset er en starthjelp for å bli kjent med selve HACCP-metodikken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

HACCP Innføring level 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs med innføring i HACCP level 2. Dette kurset er det første nivået i vår HACCP-opplæring. Kurset passer for alle i matrelaterte virksomheter, som har gjennomgått opplæring i hygiene og mattrygghet. Kurset er en starthjelp for å bli kjent med selve HACCP-metodikken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 5.800 kr

HACCP Level 3 workshop - online

Vi tilbyr online workshop om HACCP level 3. Dette kurset gir deltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 11.950 kr

HACCP workshop - bedriftsinternt

Vi tilbyr HACCP workshop for bedrifter. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

Listeria i fokus - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om listeria i fokus. Målsettingen er at du vil få en grundig forståelse for egenskapene til Listeria monocytogene - Mer innsikt i hvordan man kan bruke denne kunnskapen til å hindre at Listeria monocytogenes blir en utfordring i egen virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.250 kr

Mikrobiell prøvetaking - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om mikrobiell prøvetaking for bedrifter. Målsettingen med kurset er at du vil få kunnskap om de nødvendige kriterier for oppsett av en riktig prøvetakingsplan, samt anbefalinger og praktiske tips til utførelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Mikrobiell prøvetaking - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiell prøvetaking. Målsettingen med kurset er at du vil få kunnskap om de nødvendige kriterier for oppsett av en riktig prøvetakingsplan, samt anbefalinger og praktiske tips til utførelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 1/2 time 4.250 kr

Mikrobiologi - biologiske næringsmiddelfarer modul 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 1 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.250 kr

Mikrobiologi - biologiske næringsmiddelfarer modul 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 2 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.250 kr

NYHET! Allergener og allergenhåndtering - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om allergener og allergenhåndtering. Dette kurset har som mål å øke forståelsen for allergener i mat og allergiske reaksjoner. Vi ønsker å gi deltagere kunnskap og ferdigheter til å håndtere allergener på en trygg måte i sin prosess.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.800 kr

Praktisk revisjonskurs for matindustrien - bedriftsinternt

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien for bedrifter. Gjennomføring av en revisjon krever øvelse. Gjennom en kombinasjon av teori og praktiske øvelser, guider vil deltagerne trinn for trinn gjennom revisjonsprosessen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

Revisjonsmetodikk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om revisjonsmetodikk. Målsettingen med kurset er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.800 kr

Rotårsaksanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om rotårsaksanalyse for bedrifter. Lær metoder for å jobbe mer effektivt med avviksbehandling. Virksomheter opplever hver dag uønskede hendelser / avvik, med ulik alvorlighetsgrad. Er vi flinke nok til å lære av slike hendelser?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Rotårsaksanalyse - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om rotårsaksanalyse. Lær metoder for å jobbe mer effektivt med avviksbehandling. Virksomheter opplever hver dag uønskede hendelser / avvik, med ulik alvorlighetsgrad. Er vi flinke nok til å lære av slike hendelser?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.800 kr

Regodkjenning for fagbrev i sikkerhetsfaget - e-læring

Vi tilbyr regodkjenning for fagbrev i sikkerhetsfaget som e-læring. Dersom du har fagbrev i sikkerhetsfaget, må du gjennomføre en regodkjenning hvert 4 år, men du slipper gjennomføring av eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 timer 5.500 kr

Anhuker-/stroppekurs

Dette er arbeidsgiverens ansvar i henhold til “Forskrift om utførelse av arbeid” nr. 1357 § 10-1, som stiller krav om dokumentert sikkerhetsopplæring for arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.990 kr

Arbeidsvarsling 1

Kurset tar for seg ulike aspekter ved arbeidsvarsling og dekker viktige prinsipper, regler og prosedyrer som må følges for å sikre trygg og effektiv arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.190 kr

Arbeidsvarsling 2

Arbeidsvarsling 2-kurset tar for seg avanserte temaer og problemstillinger innen arbeidsvarsling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.490 kr

Grunnkurs i mat- og personlig hygiene for serveringsbransjen

Lær trygg mat- og personalhygiene for restaurant, kantine, kafé eller catering. Kurset gir deg praktisk kunnskap om lover, rutiner, HACCP, allergener og smittevern, perfekt for både nyansatte og erfarne i serveringsbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 499 kr

HACCP og internkontroll for mattrygghet i serveringsbransjen

Lær HACCP og internkontroll for trygg matservering! Dette nettkurset gir ansatte og ledere i serveringsbransjen praktisk kunnskap om mattrygghet, risikovurdering og gode rutiner, tilpasset restauranter, kantiner, kafeer og gatekjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 499 kr

ISO 14001 Lead Implementer

ISO 14001 Lead Implementer PECB ISO 14001 Lead Implementer-opplæringskurset hjelper deg med å utvikle den nødvendige kompetansen for å etablere, implementere, vedlikeholde og kontinuerlig forbedre et miljøstyringssystem (EMS)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12.990 kr

ISO 31000 Risk Manager

Hvorfor bør du delta? ISO 31000-kurset i risikostyring hjelper deltakerne med å tilegne seg nødvendig kunnskap og evne til å integrere retningslinjene for risikostyring i ISO 31000 i en organisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7.990 kr

Trygg servering: Kurs i alkoholloven og skjenkereglene

Kunnskap om alkoholloven, aldersgrenser, skjenketider og legitimasjonsplikt. Trygg håndtering av berusede gjester, samt innsikt i kontrollrutiner, roller og lokalt regelverk for å sikre ansvarlig drift i serveringsbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 499 kr

Webinar – Ergonomi for deg i bygg og anleggsbransjen

Vi tilbyr Webinar – Ergonomi for deg i bygg og anleggsbransjen. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 390 kr

Webinar – Ergonomi for frisører

Vi tilbyr Webinar – Ergonomi for frisører. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 390 kr

Webinar – Ergonomi for renholdere

Vi tilbyr Webinar – ergonomi for renholdere. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet. Kunnskap om hvordan vi organiserer og tilrettelegger arbeidsdagen vår er medvirkende til å forebygge plager og sykefravær.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 390 kr

Webinar – ergonomi på hjemmekontor

Vi tilbyr Webinar – ergonomi på hjemmekontor. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet. Kunnskap om hvordan vi organiserer og tilrettelegger arbeidsdagen vår er medvirkende til å forebygge plager og sykefravær.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 25.09.2026 1 time25.09.2026 390 kr

Webinar – ergonomi på kontorarbeidsplassen

Vi tilbyr Webinar – ergonomi på kontorarbeidsplassen. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet. Kunnskap om hvordan vi organiserer og tilrettelegger arbeidsdagen vår er medvirkende til å forebygge plager og sykefravær.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 390 kr

Webinar – Sko deg!

Vi tilbyr Webinare – Sko deg! Mange ansatte som står eller går mye i løpet av arbeidsdagen kan oppleve plager med føttene. Mange har sikkert fått velmenende råd om hvilke sko eller såler man bør ha. For noen hjelper dette, mens for andre blir det ikke bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 390 kr

HACCP-kurs - nettkurs

Vi tilbyr HACCP-kurs som nettkurs på Teams. Kurset gir en innføring i HACCP-prinsippene med praktiske og relevante eksempler. Deltakerne får et godt grunnlag for å innføre, vedlikeholde og revidere HACCP-systemer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Hygienekurs - nettkurs

Vi tilbyr hygienekurs som nettkurs på Teams. Hygienekurset gir deltakerne kunnskap om risiko og spredning og konsekvenser ved utrygg mat. Kurset skal bidra til en positiv holdning til mattrygghet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Spesialtilpassede kurs for VIS-kunder - nettkurs

Vi tilbyr spesialtilpassede kurs for VIS-kunder som nettkurs på Teams. For VIS-kunder vil kursene bruke VIS som eksempel der det er relevant. Dette gjelder blant annet innføring i ulike standarder, hvor det vil bli illustrert hvordan VIS ivaretar ulike krav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>