Vi tilbyr analyseresultater, tolkning og trending i Mikrobiologi og/eller kjemisk. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
Hva gjør man når uhellet er ute? Hvordan utføre en sporbarhetstest? En god beredskapsplan er viktig i enhver bedrift. Men fungerer den, hva skjer når uhellet først er skjedd?
Vi inviterer til webinar om Codex Alimentarius! Omtalt som "codex", legger denne grunnlaget for retningslinjer og prinsippene i HACCP. Codex Alimentarius kommer stadig med oppdateringer.
Ny standard er nye krav og oppdateringer. Flere av kravene i BRCGS-standarden kan være utfordrende å tolke. Kurset gir en introduksjon til standardens sentrale krav og tips til hvordan kravene kan løses i versjon 9 av BRCGS Food Safety.
Ønsker du mer kompetanse innen fett og oljer? I dette webinaret vil du bli introdusert for kjemien bak fett og oljer, og få en kort kjemisk forståelse av disse. Hva slags fett er det i mitt produkt og hva skal jeg analysere etter - og til hvilket formål?
Webinaret passer best for virksomheter som har vært sertifisert en stund, og som synes det er tungt og byråkratisk. Vi gir tips og eksempler til hvordan man kan forenkle systemet og samtidig få bedre resultater av det arbeidet som legges ned.
Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Eurofins hjelper gjerne til med å sette sammen et kursopplegg tilpasset bedriften. Dette kan være alt fra 2 - 4 timers kurs til heldagskurs. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
I august blir den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette frokostseminaret vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr. Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om endringene og de nye kravene. Revisjoner etter den
What does food safety mean? Are prerequisite programs important for the food safety? How can hygiene affect food safety?
Vet du hva mattrygghet betyr? Er grunnforutsetninger viktig for mattryggheten? Hvordan kan hygiene påvirke mattryggheten?
Vi tilbyr hygienekurs. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr e-læringskurset Internkontroll Mattrygghet / IK-mat. Har du tilstrekkelig kompetanse om internkontroll (IK- mat)? Er du trygg på hva grunnforutsetninger og risikofaktorer?
Vi tilbyr e-læringskurset Introduksjon til Grunnforutsetninger og Risikofaktorer. Vet du hvorfor din bedrift har renholdsplaner? Eller hvorfor bakterier er en risiko? Vet du hvorfor opplæring er kritisk for enhver bedrift som produserer eller tilbyr mat?
Vi tilbyr e-læringskurset Introduksjon til HACCP. Vet du hva HACCP betyr? Kjenner du bedriftens fareanalyse?
Vi tilbyr matsvindel og prøveuttaksplan for analyser. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr matsvindel og screening av risiko. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr kurs i matsvindel som risikofaktor konsept og forebygging. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vårt 2-dagers kurs i mattrygghet og HACCP tilbys som bedriftsinternt kurs.
Vi tilbyr Mattrygghet og risikofaktorer - Biologisk, kjemisk, fysisk og allergener. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.
Hva er PFAS og hvorfor er dette stoffer å se opp for? Hvordan havner PFAS i maten vår? Velkommen til gratis webinar om PFAS - per- og polyfluoralkylerte stoffer! Disse forbindelsene er svært utbredt etter at de har inngått i feks slippmidler, elektronikk og skismørning.
Mange virksomheter sliter med å få gjort effektive årsaksanalyser i avviksbehandlinger. I dette webinaret viser vi gjennom praktiske eksempler våre favorittmetoder som gir gode resultater på en enkel måte. Vi gir deg nyttige tips som gjør det lettere å etterleve krav om årsaksanalyse.
Vi tilbyr e-læringskurset prøvetaking. Har du du forstått hensikten med representativ prøvetaking? Er du trygg på hvordan du skal ta miljø- og renholdsprøve?
Vi tilbyr prøvetaking mikrobiologi og kjemi praktisk representativt og forhåndsregler. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.
Hvor kommer smitte med Salmonella fra? Hva mener vi med at Salmonella er en tøff liten rakker? Bli bedre kjent med en av de patogene bakteriene som kan føre til helsefare i Norge - bakterier i slekten Salmonella.
Vi tilbyr Sensorikk og holdbarhet. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
Få mer kunnskap om de vanligste sporedannende bakeriene i Bacillus og Clostridie-slekten, hvorfor disse bakteriene kan representere en utfordring i din produksjon og hvordan du kan legge opp dine prosesser for å unngå dette.
Vi inviterer til webinar om tolkning av analysesertifikatet! Få mer kunnskap om analysesertifikatet du mottar etter analyser. Mange opplever at analysesertifikatet er bare "bokstaver og tegn" - lær å tolke det!
Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.
Vi tilbyr webinar i Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktor. Hva er matkontaktmaterialer? Hva er kravene i lovverket? Få en kort introduksjon til det grunnleggende du må vite om innen matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer.
Velkommen til gratis webinar om holdbarhet! Holdbarhet er et veiledende begrep for hvor lenge man kan oppbevare en matvare før den ikke lenger egner seg å spise. Holdbarheten på matvarer bestemmes av blant annet råvarekvalitet, produksjonsmetode, pakkemetode og lagringstemperatur.
Vi tilbyr introduksjon og praktisk tilnærmelse til miljøledelse i forhold til ISO 14001:2015 som nettbasert undervisning. Deltakerne får innføring i standardens krav, diskutere ulike utfordringer og får med seg verktøy som sjekklister mot standardens krav.
Vi tilbyr videobasert kurs om smittevern for frisør-, hudpleie og tatoverings- og hulltakingsvirksomhet. Kurset tilfredsstiller krav til opplæring innen forskrift om miljørettet helsevern kapittel §17 Smittevern.
Zoid AS holder kurs i Miljøfyrtårn for selskaper som ønsker å bli sertifiserte. En sertifisør skal være en uhildet tredjepart, som gjør en gjennomgang og vurdering om selskapet oppfyller kravene som skal til for å bli Miljøfyrtårn.
Hva er de lure grepene å ta for at avviksbehandlingen skal være så god som mulig? I dette kurset får du innsikt i hvordan du kan oppnå bedre resultater for kunder, eiere og medarbeidere ved å utvikle effektiv og lærerik avviksbehandling.
Vi tilbyr kurs i miljøaspektanalysen - hjertet i miljøledelsessystemet som nettkurs. emaet for dette kurset er effektive miljøaspektanalyser, som gir grunnlaget for policy, mål og handlingsplan. Lær å bruke verktøy til effektiv kartlegging. Kurset går online og varer i tre timer
Vi tilbyr digitalt kurs i NS-EN ISO 9001 Ledelsessystemer for kvalitet. Få en innføring i kravene i ISO 9001:2015 Ledelsessystemer for kvalitet slik at du kan bygge opp, drifte og/eller vedlikeholde et kvalitetsledelsessystem for økt verdiskaping.