Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
Dette kurset er utviklet av Dag Viljen Poleszynski som er fagredaktør og han har skrevet flere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.
The human body, the world´s finest and most complex machinery, what fuel do you feed it? Therapists and researchers have for a long time seen the connection between what people eat and their well-being.
Se de utrolige historiene fra mennesker som har opplevd at endret kosthold kan gi et nytt energirikt liv! Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor.
Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.
Barn har også god nytte av å spise fermentert mat. Men ikke alle barn er vant til smakene, som f.eks. tradisjonelt sauerkraut. På dette kurset får du tips til hvordan introdusere fermentert mat i familiens kosthold.
Vi tilbyr kurs i fermentert mat og drikke - online. Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha.
Vi tilbyr kurs foredraget Fiberrik og plantebasert kost – prebiotisk mat for tarmbakteriene. Det beste forsvar mot sykdom er et velfungerende immunforsvar. 70% av immunforsvaret sitter i tarmen, og det er derfor viktig at vi steller godt med tarmbakteriene som holder til der
Vi tilbyr kurs i å lage hjemmelaget babymat. Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Lær å lage hjemmelaget babymat - helt enkelt. Dette er mat som kan kombineres med resten av familien sin mat.
Vi tilbyr kurs i å lage hjemmelaget iskrem for alle, onlinekurs. Bli med på iskremkurs fra ditt eget kjøkken! På dette kurset skal vi lage iskrem av flere slag uten melk, egg, raffinert sukker og gluten! Du trenger heller ingen iskremmaskin for å trylle frem disse gode smakene.
Vi tilbyr videokurs i hvordan lage kaviar. Rogn er supermat! I denne videoen lærer du hvordan lage din egen kaviar, rå og kokt. Oppskrifter følger med.
Det beste forsvar mot sykdom er et godt og friskt immunforsvar. å dette kurset deler jeg mine beste råd og oppskrifter på mat som støtter immunforsvaret ditt og gjør godt for helsen. Høstens grønnsaker er i fokus, samt kraft av lam og vilt.
Naturen er overalt, også inne i dag. Bli med på et foredrag om hvordan du kan ta vare på hagen i magen, ditt tarmflora (mikrobiom). Nedlastbart hefte, Oppskrift på bedre tarmflora, er inkludert i dette foredraget.
Vi tilbyr nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Vær ute i god tid og få tilsendt kulturer i posten på forhånd, slik at du kommer raskt i gang.
Lær gjennom dette live kurset det du trenger å vite for å lage næringsrik og god mat til barnet ditt. Kurset vil foregå i en lukket facebookgruppe som vil eksistere i 2 uker. Det er mulig å stille spørsmål også i ettertid, og du kan se opptaket så mange ganger du ønsker i løpet av disse 2 ukene.
Vi tilbyr kurs i Påskegodt - godt og søtt – onlinekurs. Sunt og godt for et stabilt blodsukker, stabil energi og godt humør! Lær mer om hvordan du bør spise, få gode tips og oppskrifter og bli inspirert! Vi lager mat sammen, på hvert vårt kjøkken!
Det beste forsvar mot sykdom er en sunn tarmflora og et friskt immunforsvar. Prebiotisk mat, mat mikroorganismene våre i tarmen trenger, er sentralt i dette kurset hvor jeg demonstrerer mine beste salater, dressinger pakket med næring, småretter, kraft og drikke.
Vi tilbyr sommermat for barnefamilier. Sommermat for barnefamilier Dette blir en «Fyll-frysen-sending»! Vi lager opp og fyller frysen med næringsrike, hjemmebakte pølse- og hamburgerbrød, og nan-brød med urteolje som tilbehør til grillmaten.
Liker du å bake? Hadde det ikke vært fint med ei brødskive som faktisk mettet? Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye. Både for store og små. Bli med, og lær!
Få med deg online-kurset hvor du lærer hvordan bake med surdeig. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk. Du vil også få en kort innføring i ulike melsorter som spelt, emmermel, bygg og rug.
Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå for bedrifter eller større grupper. Vi går videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som har fått en renessanse.
Vi tilbyr introkurs i fermentering for bedrifter eller større grupper. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).
Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!
Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Vi tilbyr kurset ost og vin for bedrifter og større grupper. Lyst til å lære om samspillet mellom ost og vin? Vi smaker 5 kvalitetsoster mot 5 ulike vinstiler fra hele verden. En populær klassiker!
Vi tilbyr vinopplevelser med tydelig terroiradresse og råvarer av beste kvalitet ispedd ekte formidlingsglede over mat og vin. Vår målsetning er satt etter det franske ordtaket «Et måltid uten vin er som en dag uten sol».
Vi tilbyr kurs i sjokolade og vin for bedrifter og større grupper. Fem velsmakende viner i følge med fem sjokoladedesserter: deriblant mørk sjokoladekake, sjokoladefondant. Nam, nam...
Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.
Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri repetisjon. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.
Vi tilbyr et praktisk og teoretisk mat- og ernæringskurs for SFO/AKS ansatte som bestillingskurs. Kurset strekker seg over 3 timer, etter endt kurs får dere med et kompetansehefte og en Nudi-sertifisering. Inkludert i kurset er et oppfølgingsbesøk på deres SFO/AKS eller oppfølging pr e-post.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert kostholdsveileder vegan kost som onlinekurs. Utdanningen gir deg i tillegg til sertifisert kostholdveileder vegan kost en yrkestittel som inneholder spesialkunnskap innen bærekraftig kostholdsveiledning med fokus på miljø og helse.