Sikkerhetskurs lift og personløfter i Oslo

I denne kategorien ligger generelle sikkerhetskurs for lift og personløfter. Før du kan delta på praktisk opplæring må du ha deltatt et av disse lovpålagte sikkerhetskursene. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg.
I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene. Praktisk opplæring lift og personløfter ligger i egen kategori.

Enkle løfteinnretninger modul O-2.2

Vi tilbyr kurs i enkle løfteinnretninger modul O-2.2. Kurset tar for seg bruk av løfteredskap og fallsikring på en god og effektiv måte i en arbeidssituasjon (riggoperasjon). Videreutdanning - etter endt kurs kan man gå videre til Rigging (modul O-3.2).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet / Grorud Oslo, Rødtvet / Grorud 16 timer 2.200 kr

Kurs na podnosniki koszowe - personløfter polsk

Czy bedziesz uzywal podnosnika koszowego w swojej pracy? Lub moze szukasz nowego zatrudnienia? W Norwegi aby obslugiwac podnosnik koszowy nalezy posiadac udokumentowane przeszkolenie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet / Grorud Oslo, Rødtvet / Grorud 1 dag 1.950 kr

Personløfter / liftkurs

Vi tilbyr lift og personløfterkurs. Hensikten med kurset er å gi personer som arbeider i høyden med lift og personløfter kunnskaper om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll. En skal kunne bruke utstyret slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 2.100 kr
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 1 dag 2.100 kr

Personløfter / liftkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr lift og personløfterkurs for bedrifter. Hensikten med kurset er å gi personer som arbeider i høyden med lift og personløfter kunnskaper om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll. En skal kunne bruke utstyret slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 1 dag 2.100 kr

Personløfter praksis øvelse - klasse A-B-C

Vi tilbyr kurs i personløfter praksis øvelse - klasse A-B-C. Kurset er for alle som har behov for dokumentere praksis øvelse i forbindelse med utført nettkurs i personløfter ABC. Våre instruktører på personløfter praksis øvelse består av bransjefolk med erfaring i personløfterkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 4 - 6 timer 990 kr

Personløfter klasse A - B

Vi tilbyr kurs i personløfter klasse A - B. Etter gjennomført kurs skal deltageren kunne betjene en personløfter på en slik måte at han ikke er til fare for seg selv eller sine arbeidskolleger, og at utstyret brukes i henhold til fabrikantens anvisninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 17.08.2022 (+3) 1 dag17.08.2022 (+3) 2.400 kr

Personløfter klasse A - B (Polsk)

Vi tilbyr kurs i personløfter klasse A - B på Polsk. Etter gjennomført kurs skal deltageren kunne betjene en personløfter på en slik måte at han ikke er til fare for seg selv eller sine arbeidskolleger, og at utstyret brukes i henhold til fabrikantens anvisninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 1 dag 2.300 kr

Personløfterkurs klasse AB

Målsettingen med kurset er økt kunnskap om sikker bruk av personløfter. Skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 1 dag 2.100 kr

Personløfter / liftkurs

Høyde-Service Utleie AS tilbyr personløfter/liftkurs hvor hensikten er å gi personer som arbeider i høyden en god grunnopplæring i teoretisk og praktisk sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll av personløftere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Langhus Oslo, Langhus 1 dag 2.100 kr

Lift og personløfter - klasse A og B

Vi tilbyr grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i sikker bruk av lift (personløfter). Kursdeltakerne får økt kunnskap og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen. Kurset består av en praktisk og teoretisk del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Holtset Oslo, Holtset 1 dag 2.500 kr

Personløfterkurs / Liftkurs

Vi tilbyr Personløfterkurs / Liftkurs. Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som bruker lift (personløfter) kan dokumentere praktisk og teoretisk opplæring i bruken av disse. Arbeidsgiver er ansvarlig for at arbeidstakerne har den nødvendige opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Furuset / Alna Oslo, Furuset / Alna 3 timer 1.990 kr

Lift og personløfterkurs

Vi tilbyr lift og personløfterkurs. Kurset gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i sikker bruk av lift (personløfter).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 2.250 kr

Personløfter / liftkurs

Hensikten med kurset er å gi personer som arbeider i høyden med lift og personløfter kunnskaper om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll. En skal kunne bruke utstyret slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 1 dag 1.950 kr

Teleskoptruck C1, med mulighet for C2

Vårt kurstilbud for teleskoptruck C1 og C2 passer for deg som ønsker å bli en trygg og sikker fører av teleskoptruck generelt. Samtidig som du vet hvordan du skal håndtere alle situasjoner på arbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 2 dager 4.000 kr

Lift og personløfter - klasse A, B, C

Vi tilbyr kurs i lift og personløfter - klasse A, B, C. på webinar og på klasserom. Kurset vil gi eleven god teoretisk innføring i sikker bruk av personløfter samt god innsikt i personløfter oppbygging, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 1800 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>