Lift og krankurs - praktisk opplæring i Oslo

I denne kategorien finner du kurs for praktisk prøve innen lift og kran. Mange sertifikater i denne kategorien krever egne sikkerhetskurs. Vi gjør oppmerksom på at disse kursene ligger i egen kategori.
Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.

Personløfterkurs / Liftkurs

Vi tilbyr Personløfterkurs / Liftkurs. Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som bruker lift (personløfter) kan dokumentere praktisk og teoretisk opplæring i bruken av disse. Arbeidsgiver er ansvarlig for at arbeidstakerne har den nødvendige opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Furuset / Alna Oslo, Furuset / Alna 3 timer 1.990 kr

Stroppe- og anhukerkurs G11

Vi tilbyr stroppe- og anhukerkurs G11. Myndighetene stiller krav til at anhukere/signalmenn har fått dokumentert opplæring for å kunne utføre dette på en trygg og sikker måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Furuset / Alna Oslo, Furuset / Alna 4 timer 1.990 kr

Anhuker og signalgiver / stroppekurs

Vi tilbyr kurs i anhuker og signalgiver / stroppekurs. Vi ønsker å gi deg som skal arbeide med løfteredskaper mer kunnskap om sikkerhet, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike løfteredskaper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 12.10.2022 1 dag12.10.2022 2.100 kr

Enkle løfteinnretninger modul O-2.2

Vi tilbyr kurs i enkle løfteinnretninger modul O-2.2. Kurset tar for seg bruk av løfteredskap og fallsikring på en god og effektiv måte i en arbeidssituasjon (riggoperasjon). Videreutdanning - etter endt kurs kan man gå videre til Rigging (modul O-3.2).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 16 timer 2.200 kr

G1 mobilkran

Vi tilbyr krankurs på G1 mobilkran. Kurset vil gi kandidatene god innsikt i mobilkraners konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. For å unngå uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner setter kurset mye fokus på grunnopplæring i sikker bruk av mobilkraner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 13.10.2022 (+2) 5 dager13.10.2022 (+2) 14.500 kr

G11 Løfteredskap polsk - G11 kurs na sprzet podnosnikowy

G11 Løfteredskap polsk - G11 kurs na sprzet podnosnikowy. Jesli zamierzasz pracowac ze sprzetem do podnoszenia, wymagane jest obecnie posiadanie kursów i kwalifikacji w zakresie bezpieczenstwa, a takze profesjonalnego aspektu pracy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 3 dager 4.500 kr

G11 Løfteredskap repetisjonskurs

Vi tilbyr repetisjonskurs i G11 løfteredskap. Har du behov for repetisjon av G11 løfteredskapskurset ditt? Kanskje det er lenge siden du har jobber med løfteredskaper? Eller du vil friske opp dine kunnskaper og ferdigheter ang dette temaet?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 2.500 kr

G11 Stroppe- og løfteredskaper

Vi tilbyr kurs i G11 stroppe- og løfteredskaper for deg som har behov for mer innføring og opplæring innenfor sikkerhet for løfteredskaper. Kurset blir utført av anerkjente og faglig dyktige konsulenter og instruktører. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med avsluttende teoretisk prøve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 10.10.2022 (+2) 3 dager10.10.2022 (+2) 5.500 kr

G2 tårnkran

Vi tilbyr krankurs på G2 tårnkran for opplæring av tårnkranførere som skal arbeide innen bygg og anlegg, verftsindustri og annen industri. Opplæringen gir teori og praksis innen bruk av de ulike typer tårnkraner. Vi følger opplæringsplan gitt av arbeidstilsynet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 13.10.2022 (+2) 2 uker13.10.2022 (+2) 44.500 kr

G20 Fast montert hydraulisk kran inkl G11

Vi tilbyr krankurs på G20 fast montert hydraulisk kran inkl G11. Som kurstilbyder av G20 fastmontert hydraulisk kran vet vi hvordan å skape et relevant kurs for alle deltakerne. Dette fordi vi skreddersyr og tilpasser alle våre kurs etter de arbeidsoppgavene kursdeltaker møter i sitt arbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 8 dager 15.600 kr

G4 Traverskran

Vi tilbyr krankurs på G4 traverskran. Målsettingen med kurset er å gi deg som skal arbeide med traverskran kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt kompetanse til å stoppe bruken hvis det er fare for liv og helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 13.10.2022 (+2) 4 dager13.10.2022 (+2) 16.500 kr

G5 Offshorekran

Vi tilbyr krankurs på G5 offshorekran for kranførere som skal arbeide med løfteoperasjoner offshore. Opplæringen gir teori og praksis innen bruk av de ulike typer offshorekraner. Vi følger opplæringsplan gitt av arbeidstilsynet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 5 dager 54.000 kr

G8 lastebilkran med G11 komplett kurs teori og praksis

Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran med G11 komplett kurs teori og praksis. Når du fullfører kurset for G8 lastebilkran er du en trygg og sikker fører som kan håndtere alle krevende situasjoner. Du vet også hvordan du skaper en trygg og sikker arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 3 samlinger 18.500 kr

Kranfører repetisjonskurs

Har du behov for repetisjon av kranføreropplæringen din? Kanskje det er lenge siden du har kjørt disse kranene? Eller du vil friske opp dine kunnskaper og ferdigheter når det kommer til krankjøring?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 6.500 kr

Kurs na hakowego i sygnaliste - anhuker polsk

Uwazamy, ze celem takiego kursu jest zdobycie przez osoby pracujace ze sprzetem i materialami transportowymi wiedzy na temat uzytkowania, konserwacji, codziennej kontroli oraz zasad utylizacji róznych tego typu sprzetów i materialów.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 1.950 kr

Kurs na podnosniki koszowe - personløfter polsk

Czy bedziesz uzywal podnosnika koszowego w swojej pracy? Lub moze szukasz nowego zatrudnienia? W Norwegi aby obslugiwac podnosnik koszowy nalezy posiadac udokumentowane przeszkolenie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 1.950 kr

Norsok R-003

Vi tilbyr kurs i Norsok R-003 - sikker bruk av løfteutstyr og løfteoperasjoner offshore. Hensikten med kurset er å gi operatører en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i NORSOK standard R-003.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 09.12.2022 1 dag09.12.2022 3.500 kr

Personløfter / liftkurs

Vi tilbyr lift og personløfterkurs. Hensikten med kurset er å gi personer som arbeider i høyden med lift og personløfter kunnskaper om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll. En skal kunne bruke utstyret slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 04.10.2022 (+4) 1 dag04.10.2022 (+4) 2.100 kr

Personløfter / liftkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr lift og personløfterkurs for bedrifter. Hensikten med kurset er å gi personer som arbeider i høyden med lift og personløfter kunnskaper om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll. En skal kunne bruke utstyret slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 2.100 kr

Personløfter praksis øvelse - klasse A-B-C

Vi tilbyr kurs i personløfter praksis øvelse - klasse A-B-C. Kurset er for alle som har behov for dokumentere praksis øvelse i forbindelse med utført nettkurs i personløfter ABC. Våre instruktører på personløfter praksis øvelse består av bransjefolk med erfaring i personløfterkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 4 - 6 timer 990 kr

Zuraw samochodowy G8 (HDS) plus zawiesia G11 kompletny kurs teori

Zuraw samochodowy G8 (HDS) plus zawiesia G11 kompletny kurs teoria i praktyka. Jako dostawca kursów na HDS’y G8 wiemy, jak stworzyc odpowiedni kurs dla wszystkich uczestników.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 9 dager 15.600 kr

G11 Stropp og anhuker kurs

Vi tilbyr kurs i G11 Stropp og anhuker. Målsettingen med stroppekurset er å gi personer som jobber med løfteredskap kunnskap om sikker bruk, vedlikehold, daglig kontroll og kasseringsregler av ulike løfteredskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 2 dager 4.200 kr

G4 Bro og traverskran

Vi tilbyr krankurs i G4 Bro og traverskran. Målsettingen med G4-kurset er å gi blivende bro og traverskranførere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av bro og traverskraner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 3 dager

G8 Lastebilkran

Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran. Målsettingen med kurset er å gi deltakeren en god grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner og løfteredskaper. Kurset ivaretar kravene i AML §3.2 1a og Forskrift 608, best. Nr. 555 § 47- 49 vedrørende sertifisert opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 5 dager

Personløfter klasse A - B

Vi tilbyr kurs i personløfter klasse A - B. Etter gjennomført kurs skal deltageren kunne betjene en personløfter på en slik måte at han ikke er til fare for seg selv eller sine arbeidskolleger, og at utstyret brukes i henhold til fabrikantens anvisninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 12.10.2022 (+1) 1 dag12.10.2022 (+1) 2.400 kr

Personløfter klasse A - B (Polsk)

Vi tilbyr kurs i personløfter klasse A - B på Polsk. Etter gjennomført kurs skal deltageren kunne betjene en personløfter på en slik måte at han ikke er til fare for seg selv eller sine arbeidskolleger, og at utstyret brukes i henhold til fabrikantens anvisninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 1 dag 2.300 kr

Stropp og anhuker dokumentert

Vi tilbyr kurs i stropp og anhuker dokumentert. Hensikten med stroppekurset er å gi personer som jobber med løfteredskap kunnskap om sikker bruk, vedlikehold, daglig kontroll og kasseringsregler av ulike løfteredskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 15.10.2022 (+1) 1 dag15.10.2022 (+1) 2.300 kr

Personløfterkurs klasse AB

Målsettingen med kurset er økt kunnskap om sikker bruk av personløfter. Skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 11.10.2022 (+1) 1 dag11.10.2022 (+1) Fra 2.725 eks mva kr

Stropping, anhuking og signalgiving

Målsettingen med kurset er økt kunnskap om stropping, anhuking og signalgiving. Sikker bruk, kontroll og oppbevaring av løfteredskaper. Skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 12.10.2022 1 dag12.10.2022 Fra 2.875 eks mva kr

Anhukerkurs - modul 4

Vi tilbyr anhukerkurs - modul 4. Våre kurs har en teoretisk og en praktisk del der kursdeltakerne gjennomgår alle nødvendige sikkerhetsmomenter ved bruk av det enkelte arbeidsutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 2.100 kr

G11 Løfteredskap

Vi tilbyr kurs i G11 løfteredskap. Arbeidsmiljøloven krever at truckførere gjennomgår kurs med teoretisk og praktisk opplæring. God opplæring er avgjørende for sikker, effektiv og økonomisk truckkjøring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 2 dager 2.350 kr

G20 Fastmontert hydraulisk kran

Vi tilbyr krankurs på G20 fastmontert hydraulisk kran. Opplæringen retter seg i første rekke mot fremtidige brukere av kran. Men alle som har befatning med lasthåndtering og kran ved risikoanalyse og arbeidsledelse kan også dra nytte av kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 2 dager 4.950 kr

G4 Bro og traverskran

Vi tilbyr krankurs på G4 Bro og traverskran. Kurset inneholder modulene 1.1, 2.3, 2.7, 2.8, 3.7, 3.8 og 4.7. Opplæringen er forskriftsmessig tilrettelagt for eventuelle lese- og skrivevansker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 5 dager 9.900 kr

Stroppe / anhukerkurs

Vi tilbyr kurs i stroppe og anhuker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 4 timer Avtales kr

Anhuker og signalgiver / Stroppekurs

Vi ønsker å gi deg som skal arbeide med løfteredskaper mer kunnskap om sikkerhet, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike løfteredskaper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 1 dag 1.950 kr

Lift og personløfterkurs

Vi tilbyr lift og personløfterkurs. Kurset gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i sikker bruk av lift (personløfter).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 2.250 kr

Personløfter / liftkurs

Hensikten med kurset er å gi personer som arbeider i høyden med lift og personløfter kunnskaper om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll. En skal kunne bruke utstyret slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 1 dag 2.100 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>