Kokken tilbereder varm og kald mat på serveringssteder som restauranter, cruiseskip, hoteller, kantiner, catering-bedrifter m.m. Kokken skal kunne beherske forskjellige matlagings-teknikker fra inn- og utland og kunne behandle råvarene som benyttes i matlagingen. Arbeidet omfatter å planlegge, forberede og lage hele menyer samtidig som kokken også har overoppsynet med alt som skjer på kjøkkenet.
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som servitør. Kurset gjennomføres på kveldstid en kveld i uken over 1/2 år. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.
Vi tilbyr kurs i institusjonskokk. Institusjonskokker lager mat ved kantiner og institusjoner som sykehus, eldresentre og fengsler. En institusjonskokk er en kokk som arbeider på store institusjoner hvor det er lagt opp til effektiv og hygienisk produksjon av store mengder mat.
Vi tilbyr kurs som kokk. Du lærer å tilberede mat på ulike serveringssteder. Kurset gjennomføres som klasseromsundervising på kveldstid. I tillegg får du tilgang til nettbaserte verktøy som støtte til undervisningen.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres på kveldstid en kveld i uken over 1/2 år. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som institusjonskokk. En institusjonskokk er en kokk som arbeider på store institusjoner hvor det er lagt opp til effektiv og hygienisk produksjon av store mengder mat. Som institusjonskokk vil du ha hånd om det daglige arbeidet på kjøkkenet.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som servitør. Kurset gjennomføres på kveldstid en kveld i uken over 1/2 år. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.
Vi tilbyr grunnkurs servitør som nettkurs. Kurset tar utgangspunkt i læreplanen for servitørfaget, med fokus på utvalgte temaer og kompetansemål som er nødvendig for grunnleggende kunnskap i faget. Praktisk tilnærming til fagstoffet med diskusjoner, individuell oppgaveløsing og praktiske øvelser.
Vi tilbyr fagbrev til institusjonskokk som virtuelt klasserom. Har du lang, praktisk erfaring fra private eller offentlige institusjonskjøkken, men mangler formell kompetanse. Hvorfor ikke ta fagbrev som institusjonskokk.
Vi tilbyr fagbrev i kokkefaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Med fagbrev i kokkefaget har du et håndfast bevis på at du kan tilberede mat for alle type mennesker og anledninger, i henhold til nasjonale og internasjonale tradisjoner og trender.
Vi tilbyr online-kurs i matematikk 1PY for arbeidslivet i bransjen for restaurant- og matfag. Underveisvurderingen skal bidra til å fremme læring og til å utvikle kompetanse i matematikk 1PY.
Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.