Våttkort for kajakk og kano i Utlandet

Kajakkpadling er utfordrende, spennende og alltid fullt av opplevelser. Kanopadling er noe roligere og stødigere, men begge padleteknikkene gir god trening og skikkelig naturopplevelse. Her finner du padlekurs i alt fra kajakking ned ville stryk eller rolig kanoturer i fredfylte omgivelser. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne med å finne det du er ute etter.

Kajakkpadling i Hellas

Vi tilbyr kajakkpadling i Hellas. Det Joniske hav i Hellas er en drøm for kajakkpadlere - med sitt krystallklare vann, mørke grotter, idylliske fiskerlandsbyer - og ikke minst med sine vakre strender. Bli med oss på dette ukelange padleeventyret!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hellas Hellas 07.10.2021 (+1) 8 dager07.10.2021 (+1) 24.090 kr

Kajakkpadling i Kroatia

Vi tilbyr kajakkpadling i Kroatia. Det er ikke uten grunn at Kroatias skjærgård er et paradis for padlere. Den består av et tusentalls øyer og har varme kalksteinsklipper, urørte bukter, spennende grotter, krystallklart turkist vann, pittoreske landsbyer og vinranker som vokser ned i vannkanten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kroatia Kroatia 22.09.2022 8 dager22.09.2022 22.990 kr

Kajakkpadling på Øst-Grønland

Vi tilbyr kajakkpadling på Øst-Grønland. Østkysten av Grønland er et eventyr av dype fjorder, dramatiske fjell, voldsomme breer som kalver, glitrende isfjell og kanskje sel og hval. Det er enkelt, spennende, det er unikt. Det blir også overnatting på en fjellhytte 775 moh og to netter i Reykjavik.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark 17.07.2021 12 dager17.07.2021 43.990 kr

Kano-/kajakktur Øst-Grønland

Vi har satt av første dag til instruksjon og testing, der vi prøvepakker, lærer oss handtering av tunge kajakker med utstyr, padleteknikk, brennere, telt, sikkerhetsprosedyrer, lokalhistorie med mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Afghanistan Afghanistan 12 dager