Hundetrener og instruktørkurs i Buskerud

Hundeinstruktørutdanning - helgesamlinger - fysisk og på teams

Vi tilbyr instruktørutdanning. Vår utdanning legger vekt på at du som person skal få god og nyttig kunnskap om hvordan trene hund og eiere, hvordan bli en bedre hundetrener. Etter utdanningen vil du være godt rustet med informasjon, teknikker og kunnskap til å kunne være instruktør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier 10.05.2024 7 samlinger10.05.2024 24.700 kr

Hundetrenerutdannelse Modul 1

Vi tilbyr Hundetrenerutdannelse Modul 1. På dette kurset vil du lære effektive treningsteknikker som sannsynligvis vil få deg til å se hundetrening i et helt annet perspektiv. På kurset blir det satt av mye praktisk trening av hund - både på kurset og mellom samlingene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 4 helgesamlinger fra 6.000 kr

Hundetrenerutdannelse Modul 2

Vi tilbyr Hundetrenerutdannelse Modul 2.På dette kurset setter vi av mye tid til praktisk trening. Både på kurset og mellom samlingene. Det deles ut teoretiske hjemmelekser og praktiske prosjektoppgaver mellom samlingene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 4 helgesamlinger fra 12.000 kr

Internasjonal hundetrenerutdanning

Vi tilbyr hundetrenerutdanning. Du skal få solide teoretiske og praktiske kunnskaper som gjør deg rustet til å bli en god hundetrener og atferdskonsulent, kursleder, instruktør og veileder. Lær om hunders fantastiske egenskaper, hvordan de lærer, bruker sansene, og mye mye mer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Flesberg Flesberg Ca 1 1/2 år - 10 helger - 22 dager 24.600 kr

Introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner - Online

Introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner - dyreassistert terapi, dyreassistert pedagogikk, dyreassistert aktivitet og grønn omsorg. Introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner - dyreassistert terapi, pedagogikk, aktivitet og grønn omsorg, 5 studiepoeng

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 8.500 kr

Online søkshundutdanning

Rune har nå laget et tilbud om søksutdanning på nett. Utdanningen består av 8 online - moduler med ulike tema og til slutt en 9. modul med oppsummering og mulighet for spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 4.900 kr