Det har vært mye fokus på helse og kosthold de siste årene og mange har blitt mer oppmerksomme på kostholdet sitt. I denne kategorien finner du kostholdskurs og slankekurs. Du vil også finne kurs om fordøyelse og økologisk mat. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.
Vill du lære unik massasje som forbedrer sirkulasjon og reduserer cellulitter? Figurforming og cellullitt massasje er en kombinasjon av spesifikk bindevevsmassasje (Deep Tissue Release), lymfedrenasje, kostholdsveiledning, trening og motivasjon.
7 ukers onlinekurs for de første 7 ukene etter fødsel. Du lærer om grunnleggende bekkenbunnstrening, pusteteknikker, og du lærer å bygge opp kjernestyrken innefra og ut med tilrettelagte styrke- og mobilitetsøkter. Tilgang via egen app.
Vi tilbyr kurs om håndhygiene for helsesektoren som e-læring. Kurset setter søkelyset på viktigheten av god håndhygiene på institusjoner og virksomheter der farlige stoffer kan spres og gi helserisiko.
Vi tilbyr kurs om stell og omsorg som e-læring. NDLA sin visjon er å lage gode og åpne digitale læremidler for alle fag i videregående opplæring og støtte opp om elever og lærere i aktivt og deltakende læringsarbeid.
Vi tilbyr Kosthold og livsstilsendringskurs Sammen med teamet mitt vil vi levere deg raske, synlige og merkbare resultater, men også en kropp som føles bra. Dette er en endring som både er bærekraftig, familievennlig og langvarig.
På dette kurset får du hjelp til å gå ned i vekt via Facetime. På kurset lærer du å spise riktig sammensatt mat i riktige mengder. Du vil raskt oppdage at du ikke trenger gå rundt å være sulten for å gå ned i vekt. Du kan spise litt av alt, men ikke alltid.
Dette foredraget handler om hvordan du kan forbedre din helse og livskvalitet gjennom en helhetlig tilnærming. Linda Nordskog deler praktiske metoder for å integrere kropp, sinn og sjel, slik at du kan leve et mer balansert og tilfredsstillende liv.
Vi tilbyr nettbasert studie i ernæring og bærekraftig kosthold. I et stadig større landskap av kostholdsinformasjon og meningsutvekslinger fra nyheter, sosiale medier, influensere, aviser, myndigheter og akademikere, er det uoversiktlig å vite hva man egentlig skal forholde seg til.