Norsk Massasjeskole

Norsk Massasjeskole er Norges første og eneste nettbaserte massasjeskole!

Vi har planlagt massasjeskolen siden 2017 og brukt god tid på å utvikle pedagogikken og kursinnholdet. Vi ble ekstra inspirert til å lansere prosjektet nå av Covid-19-krisen, som har endret synet mange har på nettbasert undervisning.

Millioner av mennesker verden over har lært seg å bruke Zoom og Microsoft Teams til å holde møter og undervisning på nettet. Utrolig mye kreativitet og innsats er trigget, og det er en fantastisk spennende tid vi lever i.

Norsk Massasjeskole leder an i massasjebransjen som tradisjonelt er ganske konservativ og langsom. Vi setter standarden for hvordan moderne massasjeundervisning kan foregå.


Avspenningsmassasje

Avspenningsmassasje er Nivå 1 i vår massasjeutdanning, men kan også tas alene. Du lærer å gi kundene en solid og behagelig helkroppsmassasje.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 9.900 kr  

Dypvevsmassasje

Dypvevsmassasje er Nivå 2 i vår massasjeutdanning, men kan også tas alene. Du lærer å løse kundenes muskelproblemer på en effektiv måte.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14.850 kr  

Massasjekurs for par

Dette er massasjekurset for deg som har lyst til å massere (og bli massert av) kjæresten. Her lærer du teknikker og metoder som har god effekt på muskler samtidig som du unngår å slite ut fingrene! Perfekt som gave.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.490 kr  

Massasjeutdanning Nivå 1

Bli profesjonell massør på 6 uker! Eller bruk så lang tid du vil. Her vil du lære blant annet en behandlingsform som demper stress, øker blodsirkulasjonen og lindrer smerte.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 uker 20.790 kr  

Massasjeutdanning Nivå 2

Bli godkjent massasjeterapeut med kunnskap om hvordan løse eller forebygge problemstillinger hos kundene. Behandlingsplaner og veiledning innen trening og tøyning er også viktige temaer i disse kursene.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 29.700 kr  

VEKS-kurs

VEKS-kurs gir massører og alternative behandlere et godt grunnlag for å drive sin virksomhet på en effektiv og forsvarlig måte. Vitenskap – Etikk – Kommunikasjon – Samfunn.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.950 kr