AvspenningsmassasjeKursarrangør: Norsk Massasjeskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: 100 timer, studér i ditt eget tempo
Pris: 9.900

Avspenningsmassasje er Nivå 1 i vår massasjeutdanning, men kan også tas alene. Du lærer å gi kundene en solid og behagelig helkroppsmassasje.

Les mer om kurset Gå til påmelding

Avspenningsmassasje demper stress, øker blodsirkulasjonen og lindrer smerte. Du vil lære å gjøre dette på en solid og sikker måte, slik at kundene føler seg både trygge og ivaretatt.


Avspenningsmassasje er populært på spa, massasjeklinikker, feriesteder, cruisebåter m.m. Og ikke minst er det et stort marked innen bedriftsmassasje.


Avspenningsmassasje er også en ypperlig tilleggsutdanning for deg som allerede er terapeut innen andre behandlingsmetoder.


KURSINNHOLD


Ergonomi:


Massørens arbeidsstillinger

Undersøkelsesmetoder:


  • Anamnese – Hvordan gjennomføre et enkelt kundeintervju for å bli kjent med kundens behov og avdekke eventuelle sykdommer eller skader.

  • Kroppslesing – Vi kan lære mye om kundene bare ved å se hva slags holdning de har. Er de krumbøyd eller skjeve? Halter de? Det kan gi oss en idé om hvor de har muskelspenninger.

Kontraindikasjoner:


Noen sykdommer og tilstander gjør at man ikke bør gjøre massasje.

Klassisk/svensk massasjeteknikk:


• Valg og påføring av olje
• Hudgrep (effleurage)
• Muskelgrep (petrissage)


OMFANG


100 timer inkludert nettbasert undervisning, selvstudier og praksis.

VARIGHET


Hvis du studerer på heltid tar dette kurset 3 uker. Du får ubegrenset tilgang til alt kursmateriellet (tekster, illustrasjoner, videoer) også etter studieperioden, slik at du har det med deg hele din karrière.

EKSAMEN


Du tar eksamen når du føler deg klar.

Les mer om kurset Gå til påmelding