VEKS-kursKursarrangør: Norsk Massasjeskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Studér i ditt eget tempo - når og hvor du vil
Pris: 4.950

VEKS-kurs gir massører og alternative behandlere et godt grunnlag for å drive sin virksomhet på en effektiv og forsvarlig måte. Vitenskap – Etikk – Kommunikasjon – Samfunn.

Innhold:


VEKS-kurs gir massører og andre alternative behandlere et godt grunnlag for å drive sin virksomhet på en effektiv og forsvarlig måte – overfor både kunder og offentlige myndigheter. For å bli medlem av en godkjent utøverorganisasjon slik som Norsk Massasjeforening må alle terapeuter ha VEKS-kurs.

Kursinnholdet er bestemt av SABORG og består av følgende deler:


• Vitenskap skal gi terapeutene forståelse for forskning og vitenskap slik at de kan vurdere ulike typer kunnskap, kildekvalitet og relevans.
• Etikk skal gi terapeutene en ansvarlig bevisshet og holdning angående verdier som helse, respekt, personvern, diskriminering, konflikt og samarbeid.
• Kommunikasjon skal gi terapeutene innsikt i deres innvirkning på andre mennesker og utvikle deres evne til å kommunisere godt med kundene.
• Samfunn skal gi terapeutene grunnleggende kunnskaper om det norske samfunnet, inkludert relevante lover, forskrifter og kulturelle normer.Les mer om kurset Gå til påmelding