Golfkortet og grønt kort kurs i Tvedestrand

Her finner du golfkurs for nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Golf er en veldig sosial sport, og spesielt i forretningslivet er det en stor fordel å kunne si ja til et slag golf. Alt du trenger å gjøre for å få grøntkort er å melde deg på et golfkurs du finner her.

Damegolf

Gjennom hele sesongen blir det mulighet for de damer som ønsker å spille 9-hull Stableford og være med fra 10.00. Det vil også bli en gruppetrening på 45 min med instruksjon med vår Pro Audunn Einarsson fra 09.00-09.45. Påmelding gjøres på Spond.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand tirsdager og torsdager gjennom hele...

Fellestrening - golf

Hver gruppe kan bestå av maks 10 deltakere, og det er fordelaktig om de påmeldte følger hele kurset. Dette for at deltakerne skal få mest ut av kurset på bakgrunn av at kurset er progresjonsbasert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 10 ganger 990 kr

Instruksjon / individuelle leksjoner - golf

Klubben ønsker at flest mulig benytter seg av tilbudet og det er derfor bestemt at instruksjonsprisen skal holdes lav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand fra 360 kr

Juniorgolf (9 - 15 år)

Vi tilbyr juniorgolf for barn og ungdom (9 - 15 år). Organisert trening for medlemmene (9-15 år) er tirsdager kl.17.00 – 19.00 , torsdager 17.00-19.00 (banespill på korthullsbanen) og søndager kl 15:00-18:00 (banespill på korthullsbanen).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand tirsdager og torsdager gjennom hele... 200/600 kr

Ola Axelssons Golfskole

Golfskole for alle kategorier golfere. Nå til en fantastisk pris! Spill og instruksjon foregår på Arendal & Omegn Golfklubb. Golfskole og greenfee.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 3 dager 1.595 kr

Seniorgolf

Er du over 50 år og har lyst til å spille lagserie (match) mot andre klubber i regionen, eller kanskje spille flere turneringer? Vi er en gjeng i klubben som deltar i serie og turneringer organisert av Norsk Seniorgolf (NSG). PS! Det er klasser for alle nivåer/hcp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand tirsdager og torsdager gjennom hele...

Ungdomsgruppe (16 - 25 år) Golf

Organisert trening for medlemmer i alderen 16-25 år uansett ferdighetsnivå er tirsdag kl. 1700-1900 (instruksjon), torsdag 1700-1900 (banespill sammen med sportsgruppa). Første gang tirsdag 26. april og deretter hver tirsdag og torsdag gjennom hele sesongen, også i juli måned.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand tirsdag og torsdag gjennom hele ses... 1.475 kr

Veien-til-Golf

Det har aldri vært enklere å komme i gang. Et nybegynnerkurs varer bare noen få dager, og du trenger ikke ta noen eksamen! Kanskje du vil ta med deg familien eller noen venner? Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 15 timer 1.500 kr