Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du generelle HMS-kurs for alle typer bedrifter og organisasjoner over hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.
Dette er grunnkurset og gjelder for alle som skal jobbe langs veg og utføre arbeid som kan påvirke trafikken. Kurset kan gjennomføres digitalt via Teams, og det blir kjørt faste ukentlige kurs samt kveldskurs ved behov.
Dette er for dem som skal ha rollen som ansvarshavende for arbeidsvarsling. Deltakere trenger ikke å ha gjennomført kurs 1 i forkant. Kurset kan også gjennomføres via Teams.
Gjelder for dem som skal stå ute og manuelt dirigere trafikk. For å ta kurs 3 må man ha gyldig kurs 1 eller kurs 2. De fleste velger å ta kurs 1(eller 2) og 3 samtidig, for å sikre at begge kursene får samme gyldighetsperiode.
HMS i landbruket er kurs i HMS for leiar og andre i landbruksnæringa. Kurset er ein kombinasjon av undervisning med kurshaldar og e-læring med avsluttande ettertest. Kurset blir halde av HMS-rådgivar frå Norsk Landbruksrådgiving.
Trygt landbruk er eit oppfriskingskurs i HMS for landbruksnæringa og er tilbydd som e-læring. Kurset er eigna for dei som allereie kan dokumentere kravet til HMS-opplæring i Arbeidsmiljølova §3-5. Kurset er berekna til 6 timar, har valfri ettertest og du får kursbevis.
NLR Vest sitt nettkurs om utvalde ugras og bekjemping av desse. Høymole, hundekjeks, lyssiv, krypsoleie, vassarve og linbendel.
Dette HMS-kurset er rettet spesielt mot ansatte i bygg og anleggsbransjen. Denne bransjen er statistisk sett mer utsatt for skader og alvorlige ulykker enn andre bransjer. Mange av disse ulykkene involverer nyansatte og utenlandske arbeidere.
HMS-kurs for utenlandske arbeidstakere er et innføringskurs i HMS-reglene med fokus på de utfordringene som kan oppstå i møtet med norsk arbeidsliv. I HMS-kurset lærer man om reglene som gjelder for arbeid med systematisk helse, miljø og sikkerhet i norske virksomheter.
Innføring i HMS er et innføringskurs i HMS-reglene. I nettkurset lærer man om reglene som gjelder for arbeid med systematisk helse, miljø og sikkerhet i norske virksomheter. Nettkurset inneholder også nyttig informasjon om hva man skal gjøre i en nødssituasjon.
Nettbasert kurs i sikker bruk og håndering av diisocyanater. Dette kurset gir dokumentert opplæring i samsvar med myndighetenes krav.
Vårt nettbaserte støy på arbeidsplassen?kurs gir dokumentert teoretisk opplæring i henhold til Arbeidstilsynets krav. Støy er et vanlig fenomen i alles liv. Vi utsettes for den hver eneste dag, uten å være klar over hvor skadelig den kan være.
Vi tilbyr HMS-kurs. Våre HMS-Kurs gir dere opplæring i lovpålagte krav, praktiske verktøy til bruk i HMS-arbeidet og ikke minst hvordan utøve HMS-arbeid i din virksomhet. Våre HMS kurs er utviklet av tidligere og nåværende daglige ledere og personalsjefer.
Vi tilbyr HMS-kurs for verneombud og AMU som nettkurs. Verneombudskurset er et alternativ til det vanlige 40-timers HMS-kurset for verneombud. Verneombud skal ha tilstrekkelig kunnskap og opplæring til å utføre vervet på en forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs i praktisk personalledelse. Modulbasert mellomlederutdanning på høyskolenivå, et praktisk rettet kurs. Et tilbud i samarbeid mellom KLM-Lahnstein as og Universitetet i Agder. Mulighet for videreføring til studiepoeng i universitets-/høyskolesystemet.
Vi tilbyr kurs i sikker bruk av Diisocyanater i virtuelt klasserom. Alle som bruker diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger må kunne dokumentere forståelse og mestring av teoretiske og praktiske temaer i REACH-forordning nr. 2020/1149. Vårt kurs oppfyller dette kravet.
Vi tilbyr kurs i lekeplasskontroll modul A1. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!
Vi tilbyr kurs om lekeplasskontroll modul A1, A2, B1, D1. Barn skal få utvikle seg, mestre nye situasjoner og lære. Barn skal få leke. Det skjer ikke uten et skrubbsår eller noen blåmerker iblant, sånt hører med. Men mer alvorlige ulykker bør vi ikke tolerere!