Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du generelle HMS-kurs for alle typer bedrifter og organisasjoner over hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.
Dette er grunnkurset og gjelder for alle som skal jobbe langs veg og utføre arbeid som kan påvirke trafikken. Kurset kan gjennomføres digitalt via Teams, og det blir kjørt faste ukentlige kurs samt kveldskurs ved behov.
Dette er for dem som skal ha rollen som ansvarshavende for arbeidsvarsling. Deltakere trenger ikke å ha gjennomført kurs 1 i forkant. Kurset kan også gjennomføres via Teams.
Gjelder for dem som skal stå ute og manuelt dirigere trafikk. For å ta kurs 3 må man ha gyldig kurs 1 eller kurs 2. De fleste velger å ta kurs 1(eller 2) og 3 samtidig, for å sikre at begge kursene får samme gyldighetsperiode.
Lær trygg mat- og personalhygiene for restaurant, kantine, kafé eller catering. Kurset gir deg praktisk kunnskap om lover, rutiner, HACCP, allergener og smittevern, perfekt for både nyansatte og erfarne i serveringsbransjen.
Få grunnleggende HMS-kunnskap tilpasset bygg- og anleggsbransjen! Dette kurset gir deg verktøyene du trenger for å jobbe trygt, forstå risikovurdering, bruke verneutstyr riktig og håndtere nødsituasjoner, enten du er ny i yrket eller trenger en oppfriskning.
Arbeidsvarsling 1 er et kurs som gir deltakerne den nødvendige kunnskapen og kompetansen for å planlegge og gjennomføre trygg arbeidsvarsling ved vei- og anleggsarbeid. Alle som skal utføre arbeid på eller i nærheten av vei, må minst ha fullført dette kursetihht. kravene i Statens vegvesens håndbok.
Arbeidsvarslingskurs 2 er pålagt ved lov for de som planlegger og har ansvar for arbeidet, og som er ansvarlige for å sende inn søknader til kommunen/Statens vegvesen. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne opplæring som er nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende.
Dette HMS-kurset er rettet spesielt mot ansatte i bygg og anleggsbransjen. Denne bransjen er statistisk sett mer utsatt for skader og alvorlige ulykker enn andre bransjer. Mange av disse ulykkene involverer nyansatte og utenlandske arbeidere.
Vi tilbyr kurs i HMS-kurs for montering av modulbygg som nettkurs. Dette kurset er et omfattende nettkurs. Nettkurset gir deg en innføring i HMS-regelverket og de lovene og forskriftene som er relevante for deg, og hvordan disse kan etterleves i praksis.
HMS-kurs for utenlandske arbeidstakere er et innføringskurs i HMS-reglene med fokus på de utfordringene som kan oppstå i møtet med norsk arbeidsliv. I HMS-kurset lærer man om reglene som gjelder for arbeid med systematisk helse, miljø og sikkerhet i norske virksomheter.
Innføring i HMS er et innføringskurs i HMS-reglene. I kurset lærer man om reglene som gjelder for arbeid med systematisk helse, miljø og sikkerhet i norske virksomheter. Kurset inneholder også nyttig informasjon om hva man skal gjøre i en nødssituasjon.
Førstehjelpskurs med fokus på HMS. Etter kurset vil du ha kunnskap om HLR, hjertestarter, diverse skader og førstehjelp på ulykkesplassen. Vi tilpasser kurset direkte for din arbeidsplass, send oss en forspørsel.
Vi tilbyr nettkurs til bacheloroppgave i HR og personalledelse. Bacheloroppgaven i HR og personalledelse skal gi deg en innføring i hvordan du kan anvende metode- og teorikunnskaper fra bachelorløpet til å skrive en omfattende oppgave basert på både relevant teori og empiri.
Vi tilbyr nettbasert kurs om internasjonal HR. Internasjonal HR (IHR) gir deg kunnskap om de viktigste utfordringene som gjør seg gjeldende når man skal drive med ledelse av mennesker på tvers av landegrensene.
Vi tilbyr HMS-kurs for verneombud og AMU som nettkurs. Verneombudskurset er et alternativ til det vanlige 40-timers HMS-kurset for verneombud. Verneombud skal ha tilstrekkelig kunnskap og opplæring til å utføre vervet på en forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs i sikker bruk av Diisocyanater i virtuelt klasserom. Alle som bruker diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger må kunne dokumentere forståelse og mestring av teoretiske og praktiske temaer i REACH-forordning nr. 2020/1149. Vårt kurs oppfyller dette kravet.
Bedrifter som kan dokumentere at de følger kvalitetssystemet Bransjestandard hest kan søke Norsk Hestesenter om å bli godkjent. Godkjente bedrifter har rett til å markedsføre seg med logoen «Godkjent hestevirksomhet».