Kurs i freestyle og konkurranselydighet i Sør-Trøndelag

Introduksjonskurs i konkurranselydighet

Vi tilbyr introduksjonskurs i konkurranselydighet. Konkurranselydighet handler om å lære hunden ulike lydighetsøvelser som er satt sammen til et program i ulike klasser. Øvelsene avanserer med nivået på klassen. Ekvipasjen blir bedømt med en poengsum for hver øvelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 1.950 kr

Rallylydighet alle nivåer

Vi tilbyr kurs i rallylydighet for alle nivåer over en helg. Rallylydighet er en hundesport som har fokus på glede, samspill og gode holdninger. Sporten er en blanding av vanlig lydighet, agility og freestyle. Kjempemoro kombo!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 6 uker 2.300 kr

Rallylydighet nybegynner

Vi tilbyr kurs i rallylydighet for nybegynnere over en helg. Rallylydighet er en hundesport som har fokus på glede, samspill og gode holdninger. Sporten er en blanding av vanlig lydighet, agility og freestyle. Kjempemoro kombo!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 1.950 kr

Rallylydighet viderekommende

Vi tilbyr tilbyr kurs i rallylydighet for viderekomne. Rallylydighet er en hundesport som har fokus på glede, samspill og gode holdninger. Sporten er en blanding av vanlig lydighet, agility og freestyle. Kjempemoro kombo!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld i uken over 6 uker 2.150 kr

Smeller for nybegynnere

Vi tilbyr kurs i smeller for nybegynnere. Utfordringen i smeller konkurranse ligger på at hver konkurranse byr på nye lukter og søksområder som er ukjente for deltakerne på forhånd! Smeller er en aktivitet som vil styrke hundens selvtillit samtidig som det utvikler samarbeidet mellom hund og fører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Smeller for viderekomne

Vi tilbyr kurs i smeller for viderekomne. Utfordringen i smeller konkurranse ligger på at hver konkurranse byr på nye lukter og søksområder som er ukjente for deltakerne på forhånd! Smeller er en aktivitet som vil styrke hundens selvtillit samtidig som det utvikler samarbeidet mellom hund og fører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Smeller, nybegynner

Kurset er for deg som er interessert i nesearbeid enten som aktivisering for hunden, eller med mål om å konkurrere i smeller. Utfordringen i smeller konkurranse ligger på at hver konkurranse byr på nye lukter og søksområder som er ukjente for deltakerne!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 1.950 kr

Smellertrening

Velkommen til en trivelig treningsøkt med andre hundeinteresserte og dyktige instruktører. På treningen møter du vår flink instruktør Ingunn som er der for å hjelpe dere. Alle anbefalte smitteverntiltak vil selvsagt bli gjennomført.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 timer 200 kr

Sommercamp: Rallylydighet!

Ønsker du en helg med påfyll av treningsmotivasjon samtidig som du får fordype deg i en morsom sport med hunden din? Vi tilrettelegger for alle nivå, enten om du aldri har prøvd rallylydighet for eller om du ønsker å ta for deg mer avanserte øvelser i de øverste klassene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 2.200 kr

Triksekurs

Vi tilbyr triksekurs. Har du lyst til å gjøre noe gøy sammen med hunden din? Lære inn nye morsomme triks eller bare aktivisere hunden på en spennende måte? På dette kurset ser vi hvordan vi kan lære hunden ulike morsomme og imponerende triks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 1.950 kr

Konkurranselydighet - for valper og unghunder

Vi tilbyr kurs i konkurranselydighet for deg som ønsker å utvikle din valp / unghund fram til en konkurransehund innen en hundesport som innehar lydighet. Her er fokuset på tekniske detaljer, høy presisjon, samarbeid og å trene på en morsom spennende måte for valpen / unghunden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Melhus Melhus 6 kvelder 2.250 kr
Trondheim Trondheim 6 kvelder 2.250 kr

Kurs i rallylydighet - en sport for alle

Vi tilbyr kurs i rallylydighet. Dette kurset tar for seg grunnleggende teori og øvelser for rallylydighet. Her vil du lære deg øvelsene, skiltene og hvordan gå rallybaner. Hovedfokuset innen rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Melhus Melhus 1 helg fra 2.000 kr
Trondheim Trondheim 1 helg fra 2.000 kr

Grundig rallylydighetskurs

Vi tilbyr grundig rallylydighetskurs. På dette kurset får vi virkelig tid til å lære øvelsene i rallylydighet godt. Om det er helt ny innlæring av øvelser, re-innlæring eller bare finpuss og finjusteringer. Dette er et kurs der vi rekker å jobbe gjennom øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 15 kvelder 7.300 kr

Konkurranselydighet

Vi tilbyr kurs i konkurranselydighet med teori første kvelden. Det er en fordel om hunden har grunnleggende kontaktøvelser på plass, sitt og ligg. På kurset får man mange verktøy til å gjøre øvelsene til en lek. Alle kursene våres baseres på positive belønningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim, Byåsen Havs... Trondheim 10 ganger 2.950 kr
Trondheim, Trondheim H... Trondheim 10 ganger 2.950 kr