Mental trening for hund i Sør-Trøndelag

Aktiviseringskurs - Gøy med hund

Vi tilbyr aktiviseringskurs. Her legger vi opp til aktiviteter en kan gjøre innendørs. Dette er øvelser som nesearbeid, triks og praktisk oppgaver hvor hunden kan hjelpe deg i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Melhus Melhus 6 kvelder 2.150 kr
Trondheim Trondheim 6 kvelder 2.150 kr

Hundens signaler

Vi tilbyr kurs om hundens signaler. Har du noen gang tenkt på hva hunden prøver å fortelle deg når den gjesper, legger på ørene, strammer leppa, slikker seg rundt munnen, klør seg eller for eksempel peser?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Kontakt og fokus

Vi tilbyr kurs i kontakt og fokus. Vi alle ønsker en hund som er opptatt av oss og som er lett å få kontakt med selv om det er andre hunder, mennesker eller andre spennende forstyrrelser i nærheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 uker 1.300 kr

Mestring: selvtillit, mentale aktiviteter, balanse

Ønsker du «å spille på lag» med hunden din? På dette kurset vil vi gå gjennom øvelser som er bra for kropp og sjel. Vi starter kurset med teori på nett, det gir et godt grunnlag for resten av kurset som har praktiske treninger i den oppvarmede hallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 20.02.2023 6 ganger20.02.2023 2495 kr

Hundens språk og signaler - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om hundens språk og signaler. Velkommen til vårt aller nyttigste kurs for deg som har hund! Å ha kunnskap om hundens språk og atferd er noe som alle har hund burde ha.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 599 kr