Kurs i croquis og akt-tegning i Akershus

Her finner du Croquiskurs og akttegningskurs over hele landet. Akttegning er å tegne eller skissere levende modeller. På et slike kurs kan du lære om generell opptegning, kroppens proporsjoner og litt om anatomi. Mennesketegning er like gammel som tegnekunsten i seg selv. Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne et kurs i ditt nærområde.

Kroki-kveld med aktmodell

Kroki-tegningen foregår i lokalene til Bærum malerklubb. Kroki (fra fransk croquis, "skisse") er raske skisser etter modell for å trene øye og hånd. Du har en profesjonell aktmodell foran deg som skifter positur etter noen få minutter, og en ny kroki påbegynnes umiddelbart.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 26.09.2024 (+1) 26.09.2024 (+1) 200 pr kveld kr

Malekurs 10 uker med Morten Langhoff

Vi tilbyr 10 ukers Malekurs Morten Langhoff. På dette kurset har han lyst til å legge vekt på fargelæren og bruken av denne. Fremfor å legge vekt på bestemte motiver, vil vi forsøke å få et mest mulig bevisst forhold til fargen og de mulighetene som ligger der.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 10.09.2024 10 uker10.09.2024 2.400 kr

Malekurs 10 uker med Gerard Waegeneire

Vi tilbyr 10 ukers maleformiddagskurs med Gerard Waegeneire. Undervisningen blir tilpasset den enkelte deltager ut fra deres ståsted. Han baserer sin undervisning på samtale og personlig veiledning og starter gjerne dagen med felleskorrektur av bilder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 09.09.2024 10 uker09.09.2024 2.700 kr

Malekurs 3 dager med Bjørnulf Dyrud

Vi tilbyr 3 dagers maleformiddagskurs med Bjørnulf Dyrud. Kurset bygger på et klassisk formprinsipp, dvs. forgrunn, mellomgrunn og bakgrunn. Abstrakte bilder kan lett falle inn i «bare fine farger». Billedkunst er en ytringsform, og det er viktig at de abstrakte bildene får et "språk".

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 24.10.2024 3 dager24.10.2024

Tegnekurs 3 kvelder med med Roar Kjærnstad

Kurskvelden er for alle som er interessert i å lære mer om det å tegne. Gjennom kurset vil du utvikle tegning som verktøy og få et grunnlag til å tegne ut fra egne ønsker. Kurset tar for seg et bredt spekter innen tegnefaget med demonstrasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 18.09.2024 3 kvelder18.09.2024

Sensuell akttegning for utdrikningslag, firmafest og lignende

Vi tilbyr lynkurs i akttegning med levende modell. Kurset er faglig profesjonelt og deltagerne vil få innblikk i akttegningens mest relevante elementer. Samtidig er opplegget laget med tanke på å være uformelt og ha stor underholdningsverdi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 1 time fra 5.700 kr

Malekurs - Aktmaling, tegning (kurs 6)

Vi tilbyr kurs 6 - Aktmaling / tegning. Kursets målsetting er å gi elevene muligheter for kreativ utfoldelse og vekst gjennom akt-studier eller selvvalgte studier - todimensjonalt eller skulptur. Kurset blir som gruppeundervisning og individuell assistanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frogn / Drøbak Frogn / Drøbak 18 kvelder 6.500 kr

Tegnekurs - Croquies-tegning (kurs 3)

Vi tilbyr kurs 3 - tegnekurs i Croquies-tegning. Kurset arrangeres på oppdrag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frogn / Drøbak Frogn / Drøbak 9 dager / kvelder Avtales kr