Malekurs Morten Langhoff



Kursarrangør: Bærum Malerklubb
Sted: ‘Pynten’
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: J. A. Lippestads vei 4, 1336 Sandvika (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl 18:00 - 21:00
Varighet: 10 uker
Pris: 2.400

Vi tilbyr 10 ukers Malekurs Morten Langhoff. På dette kurset har han lyst til å legge vekt på fargelæren og bruken av denne. Fremfor å legge vekt på bestemte motiver, vil vi forsøke å få et mest mulig bevisst forhold til fargen og de mulighetene som ligger der.

Innhold:
Læreren vil gi oppgaver som baserer seg mer på farger enn på motiv. Vi vil ha felleskorrektur og felles synsing på hverandres arbeider.

Kursholder:
Morten Langhoff har bodd mange år i Paris, der han også har sin kunstutdannelse fra. Han har også vært innom grafikkavdelingen på Statens Håndverks- og Kunstindustriskole. Morten er også kunsthistoriker. Selv foretrekker Morten å male med oljemaling eller akvarell, men han har kjennskap til og har undervist i andre teknikker også, for eksempel tempera og akryl. Som lærer er Morten opptatt av å hjelpe elevene til å finne sitt eget ståsted. Han forsøker gjerne å få elevene til selv å sette ord på det de ønsker å få til fremfor å fortelle dem hva de skal gjøre.
Kursmateriell:
Alle kursdeltakere tar med de materialene de ønsker å bruke, f. eks.: maling, pensler, plasttallerkener, tørkepapir, rensemidler, medier, kull, blyant, viskelær, papir, lerret, notatbok, penn, osv.

Om du ønsker å bruke oljemaling, må du bruke løsemidler som ikke avgir helsefarlige gasser. Det er flere alternativer å få kjøpt. Flere av våre lærere har stor erfaring i bruk av løsemidler og kan derfor gi råd om mulige alternativer.

Påmelding:
Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.

Hvis du ikke er medlem og kun ønsker å delta på et av våre helgekurs, kan vi tilby deg et prøvemedlemskap. Det vil si at du ikke trenger å bestemme deg for om du ønsker å bli medlem før etter kurset. For å delta på andre aktiviteter i Bærum Malerklubb må du være medlem og betale en årlig medlemskontingent. Les mer om hva vi kan tilby våre medlemmer.