Sensuell akttegning for utdrikningslag, firmafest og lignendeKursarrangør: Sensuell Akttegning
Sted: I våre lokaler eller hos dere
          Akershus
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Varighet: 1 time
Pris: fra 5.700

Vi tilbyr lynkurs i akttegning med levende modell. Kurset er faglig profesjonelt og deltagerne vil få innblikk i akttegningens mest relevante elementer. Samtidig er opplegget laget med tanke på å være uformelt og ha stor underholdningsverdi.

Vi serverer snacks og kaffe. Dette er en ypperlig anledning til å gjøre noe nytt, bevege seg litt utenfor den normale komfortsonen og vil garantert bryte isen i deres sammenkomst.

Pakke 1:
1 times opplegg for inntil 10 deltagere. Vi stiller med lokaler, lærer og modell og tegneplater. Deltagerene må selv ta med seg tegne/male utstyr.
Vi avslutter med kåring av "beste" tegning.
Pris kr 5700,-


Pakke 2:
1 times opplegg for inntil 20 deltagere. Vi stiller med lokaler, lærer, modell og utstyr til tegning. Vi avslutter med kåring av "beste" tegning. Vi serverer kaffe og snacks. Er dere flere enn 20 stk, beregnes et tillegg på 200 kr pr pers.
Pris kr 6100,-


Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
"Vi var et utdrikkingslag på 17 personer, der de fleste av oss hadde liten eller ingen erfaring med tegning. Vi hadde et èn-timers kurs med mannlig modell (til brudens begeistring - hun var en periode redd for at det var hun som skulle stå modell). Èn time kan kanskje høres litt lite ut, men det var passe lenge og på den relativt korte tiden rakk vi å tegne 5 tegninger hver. Kursholderen gikk rundt og kom med tips til den enkelte, og det var lett å se fremgangen fra første til siste tegning!
Stemningen var god og avslappet (om enn noe fnisete i begynnelsen) gjennom kurset, og vi var alle veldig fornøyde med opplegget. Vi fikk selv anbefalt kurset fra bekjente og har allerede tipset flere andre om det."