Kurs i brannsikkerhet og brannvern i Hedmark

Her finner du kurs for brannsikkerhet og brannvern, hvorav flere er lovpålagte HMS-kurs. Du finner kurs både for nybegynnere og viderekomne. Du finner spesialiserte kurs for brannslukking, brannvernleder, varmearbeider og nøkkelpersonell med mer. Finner du ikke kurset du leter etter kan du ringe 417 65 300, så finner vi det for deg.

Varme arbeider inkl slokkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider inkludert slokkeøvelse. Brannvern ved utførelse av varme arbeider. Kravet til sertifikat finnes i sikkerhetsforskriften for varme arbeider, som er en del av skadeforsikringsavtalen mellom en forsikringstaker og forsikringsselskapet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 1 dag 2.550 kr
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag 2.550 kr
Ringsaker Ringsaker 1 dag 2.550 kr

Brannvern - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt brannvernkurs. Kurset gir deltagerne kunnskap og praktisk øvelse til selv å bli bedre rustet til å ta ansvar ved branntilløp. De skal skjønne hva som må til for at det skal brenne, vite hva slags slukkemidler de har tilgjengelig, hvor de er og hvordan de skal brukes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 4 timer Avtales kr

Varme arbeider kurs - bedriftsinternt

Kurset er lagt opp som en kombinasjon av teori, praktiske øvelser og demonstrasjoner med avsluttende eksamen. Kurset gir deltakerne kunnskap om de kravene som ligger i myndighetenes- og forsikringsselskapenes forskrifter og vilkår. Inneholder pålagt praktisk slokkeøvelse

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 1 dag 2400,00 kr

Varme arbeider med slokkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider med slokkeøvelse. Gjennom kurset brannvern ved utførelse av varme arbeider vil utøvere av varmt arbeid lære hvilke forholdsregler som må tas for å unngå brann, samt lære hvordan brann raskt kan stanses om den skulle oppstå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 1 dag 2.600 kr

Varme arbeider

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr dokumentert opplæring i varme arbeider. Varme arbeider omfatter bruk maskiner og utstyr som genererer varme og gnister som kan forårsake brann, som bruk av skjære-, varmlufts-, sveise-, og/eller slipeutstyr og åpen flamme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger Avtales kr

Brannvernlederkurs

Vi tilbyr brannvernlederkurs. For å møte brannvernloven og HMS-lovgivningen skal både eier og bruker av bygg ha kunnskaper om brannsikkerhet. Kurset passer for dem som har rolle som brannvernleder eller som har tilsvarende oppgaver gjennom HMS-lovgivningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Elverum Elverum 2 dager 4.950 kr
Hamar Hamar 2 dager 4.950 kr
Kongsvinger Kongsvinger 2 dager 4.950 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Kurset gir deg kompetanse og sertifikat i Varme arbeider, og gir deg opplæring og kompetansebevis i arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme, og som kan føre til brann.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Elverum Elverum 1 dag 2.300 kr
Hamar Hamar 1 dag 2.300 kr
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag 2.300 kr

Praktisk slukkeøvelse - varme arbeider

Vi tilbyr kurs i praktisk slukkeøvelse - varme arbeider. Etter kurset får du sertifikat utstedes av Norsk Brannvernforening. Sertifikatet har en varighet på 5 år, må fornyes ved å delta på nytt kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 2 timer 1.575 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr sertifisert opplæring i varme arbeider. Målsettingen med kurset er å øke den enkelte yrkesutøvers forståelse for brannfaren ved varme arbeider og å treffe enkle brannforebyggende tiltak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 1 dag 2.400 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Kursavgiften inkluderer kursmateriell og varm lunsj. HC Trafikkompetanse AS sitt varmearbeider kurs er tilpasset kravene fra forsikringsbransjen. Vi utformer kurset etter dine behov og arbeidsoppgaver slik at det skal være relevant for din virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag 2.200 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Med varme arbeider forstås arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann. Varme arbeider omfatter bruk av åpen flamme, varmlufts, sveise, skjære og / eller slipeutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 1 dag 2.490 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>