Astrologikurs i Akershus

Astrologi er en eldgammel kunst, som har fascinert mennesket gjennom årtusener og blitt brukt til å forutsi menneskeskjebnen. ASTRO betyr stjerne, LOGI betyr tanke. Astrologien er derfor også kalt stjernenes språk. Astrologi er en egen vitenskap og rommer masse kunnskap om vår verden og univers. Her finner du kurs om astrologi og hvordan du kan tolke stjernehimmelen. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurs som passer for deg.

Månemagi

Månefaser – et liv i harmoni med naturen og naturens sykluser I 2007 ble jeg kjent med en finsk jente som hadde intervjuet mange eldre mennesker i Finland om deres forhold til månen og gammel folkekunnskap om det hvordan månen påvirker oss, . Samtidig hadde hun oversatt en tysk bok

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 kveld 400 kr

De 12 arketyper - nettundervisning i esoterisk astrologi

Ett-årig undervisning innen ESOTERISK ASTROLOGI. Den esoteriske visdomlæren bringer med seg nye dybder av forståelser, hvor vi er opptatt av sjelens hensikt med denne inkarnasjonen, og hvordan tidligere liv kan ha vært med på å forme oss til den vi er i dag. Utdanningen foregår på Zoom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 kvelder 19,500 kr

Innføringskurs i astrologi - nettkurs

Innføringskurs i ASTROLOGI som nettkurs. Kurset går over 7 kvelder, og passer for deg som ønsker å stifte bekjentskap med astrologien. I dette kurset tar vi for oss det grunnleggende, og det man må kunne for å kunne tolke et horoskop. Undervisningen foregår på Zoom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 kvelder 3000 kr

Grunnkurs i Astrologi - webinar

Vi arrangerer grunnkurs i astrologi over internett . Har du lyst til å lære mer om de tolv stjernetegn og horoskopets tolv hus så meld deg på. Horoskoptolkning av deltagerne er inkludert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 kvelder 1.000 kr

Grunnstudium og profesjonsstudium i astrologi

Vi tilbyr grunnstudium og profesjonsstudium i astrologi. Astrologi som symbolspråk og tolkningskunst har med sin mer enn 2000 år lange historie vært utbredt mange steder i verden inkludert Egypt, Midt-Østen, India, Kina og Mexico. Astrologi inngår også i Antroposofisk og Teosofisk tenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.100 pr semester kr

Nettstudie i astrologi

Nettstudiet har samme struktur og innhold som det ordinære studiet. Du kan starte når du vil og studere i eget tempo. Lær astrologi og horoskop tolkning ved å lytte til MP3 lydbøker. Ved påmelding får du en gratis horoskop tolkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester fra 3.100 kr

Astrologi Årskurs - 1-årig utdannelse som åndelig veileder - Zoom

Vi tilbyr astrologi årskurs . Denne utdannelsen er for alle som arbeider med eller ønsker å arbeide med åndelig veiledning. Kunnskapen du får tilgang til er å forstå hvordan sjelens intensjon med dette livet kan leses ut av fødselshoroskopet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16 kvelder 11.000 kr

Lær astrologi enkelt – trinn for trinn på nettet

Astrologi betyr «stjernespråk», og er et mange tusen år gammelt system. Et horoskop forteller både om fortiden, nåtiden og hvordan fremtiden kan se ut. Det gir innsikt i våre grunnleggende ferdigheter, talenter og områder vi må jobbe med – og hvilken vei vi har kommet for å vandre som sjel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.500 kr


Område

Kategorier