Astrologiskolen Herkules

Astrologiskolen Herkules tilbyr grunnkurs og profesjonell astrologi utdannelse med 2 eller 3-årig studieforløp, samt nettstudie. Vi har klassisk og esoterisk pensum og en sterk faglig stab med både nasjonale og internasjonale kapasiteter. Skolen har et lands-dekkende undervisningstilbud i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Astrologiskolen Herkules er for deg som ønsker å bruke astrologi til personlig vekst, ha en dypere forståelse for astrologi, kombinere astrologi med annen terapeutisk rådgivning eller sikter mot å bli profesjonell astrolog.


Astrologi studiet

Astrologi som symbolspråk og tolkningskunst har med sin mer enn 5000 år lange historie vært en viktig inspirasjonskilde for naturvitenskap og en bærebjelke i kinesisk og indisk filosofi samt i Antroposofisk og Teosofisk tenkning.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 7.000 pr semester kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 7.000 pr semester kr  
Stavanger Stavanger 7.000 pr semester kr  
Trondheim Trondheim 7.000 pr semester kr  

Grunnkurs i Astrologi - webinar

Vi arrangerer grunnkurs i astrologi over internett . Har du lyst til å lære mer om de tolv stjernetegn og horoskopets tolv hus så meld deg på. Horoskoptolkning av deltagerne er inkludert.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 08.09.2021 2 kvelder08.09.2021 750 kr  

Grunnstudium og profesjonsstudium i astrologi

Vi tilbyr grunnstudium og profesjonsstudium i astrologi. Astrologi som symbolspråk og tolkningskunst har med sin mer enn 2000 år lange historie vært utbredt mange steder i verden inkludert Egypt, Midt-Østen, India, Kina og Mexico. Astrologi inngår også i Antroposofisk og Teosofisk tenkning.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.100 pr semester kr  

Nettstudie i astrologi

Nettstudiet har samme struktur og innhold som det ordinære studiet. Du kan starte når du vil og studere i eget tempo. Lær astrologi og horoskop tolkning ved å lytte til MP3 lydbøker. Ved påmelding får du en gratis horoskop tolkning.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester fra 3.100 kr