Vannaerobic



Kursarrangør: Aquaform Vannaerobic
Sted: Nadderud hallen
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Haukeveien 12, 1357 Bekkestua (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Torsdager kl 21:00 - 21:50
Varighet: 15 uker
Pris: 4.200

Vi tilbyr vannaerobickurs. Aquaform Vannaerobic foregår på dypt vann, noe som passer for de fleste, enten du er sofa- mosjonist, godt trent, overvektig, gravid, har bløtvevskader eller bare veldig lei av treningsapparater. Vi bruker musikk, flytebelter, pøller eller Wet-vest.

Timen varer fra 40 til 50 minutter. Timene består av både en kondisjonsdel som for eksempel løping eller sykling og en styrkedel hvor vi tar for oss de største muskelgruppene. Vanntrening gir liten eller ingen belastning på leddene samtidig som du får økt smidighet og bevegelighet. Vi setter sammen øvelser som utfordrer og øker koordinasjonsevnen og balanse. Vårt mål er at du skal ha det gøy og glede deg over å kunne være i bevegelse i et inspirerende miljø, uansett form og fysisk tilstand.

Vil du begynne hos oss etter kursstart er dette ikke noe problem. Da betaler du for de ukene som er igjen av semesteret.

Du må gjerne komme på en prøvetime for å se om dette er noe for deg. Det koster 100 kr. Men sjekk med oss på forhånd om det er ledige plasser på det aktuelle kurset.

Målgruppe for kurset:
Vannaerobic for alle som kan svømme

Kursmateriell:
Du trenger å ha med deg er badedrakt og håndkle, gjerne en vannflaske og en tier til garderobeskap. Belter og div. annet utstyr låner du av oss.