VHF - nettkursKursarrangør: Båtførerprøven.com AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 12 måneders tilgang
Pris: 990

Vi tilbyr VHF-kurs og eksamen som nettkurs. Bruk av maritim VHF krever sertifikat. VHF Nettkurs loser deg gjennom pensum enkelt og lettfattelig. Både kurs og eksamen tar du på nett. Verre er det ikke.

Innhold:
Vi vil gjøre deg trygg båtfører på sjøen, og er stolte av kursene vi tilbyr! Ta kurset når du vil via internett. Du får tilgang til kurset umiddelbart og har ubegrenset personlig tilgang i 12 måneder. Start gjerne i dag!

Godkjent offshore:
VHF Nettkurs fører frem til VHF/SRC-sertifikat, som er internasjonalt og godkjent for bruk i fritidsbåter, på skip og offshore for kranfører, MOB-båt / livbåtfører og lignende. Båtførerprøven.com AS er sertifisert kursarrangør av Telenor Kystradio.

Målgruppe for kuret:
Kurset er for både fritidsbåtbrukere og Offshore personell som trenger kurset for eksempel i forbindelse med kranfører- eller livbåtopplæring.

Eksamen/sertifisering:
Når du er ferdig med VHF Nettkurs tar du eksamen på internett. Både kurs og eksamen tar du altså hjemme i din egen stue. Ved bestått eksamen sendes VHF / SRC-sertifikatet til deg i posten.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Pedagogisk god oppbygging, og god variasjon med video! Meeeget godt alternativ for deg som ikke har tid eller mulighet for faste kursdager, eller rett og slett vil ta det i eget tempo. Anbefales på det varmeste.
- Håkon Storm, 49 år

I kurset var det spesielt bra med brukervennligheten, det visuelle, fleksibiliteten med å repetere når man vil, den ryddige og harmoniske fremstillingen, og selvsagt de morsomme snuttene!
- Pål Grebstad, 38 år