Multicopter RO1 operatør - bedriftsinterntKursarrangør: Droneakademiet AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i multicopter RO1 operatør. Ta et godt omtalt dronekurs som setter deg i stand til å utføre kommersielle droneoperasjoner i RO1-kategorien. Kurset går over en dag og avsluttes med praktisk flyging.

I tillegg til kursbevis som dokumenterer krav til kunnskap og ferdigheter, vil du også motta et eksempel på en RO1 operasjonsmanual. Alt du trenger for å kunne starte droneoperasjoner i RO1 klassen, iht. myndighetskravene.

Innhold:
Kurset består av både tradisjonell klasseromsundervisning og praktisk trening. Teorien dekker fagene: lover og regler, fartøylære, meteorologi, operasjonelle prosedyrer og menneskelige faktorer. I det praktiske treningsprogrammet vil du få 1-til-1 undervisning på et av skolens RPAS-fartøy. Du vil lære bruk av operasjonelle prosedyrer, bruk av sjekklister, nødprosedyrer, kommunikasjon m.m.

Kurset holdes av piloter med bakgrunn som flyinstruktører med lang fartstid innen ubemannet luftfart. Ved å benytte kjente prinsipper fra bemannet luftfart er vi med på å trygge dronebransjen med økt fokus på kompetanse.

Målgruppe for kurset:
Større grupper

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Vis flere tilsvarende kurs: