Privatflysertifikat PPL(A) og LAPL teorikurs - nettkurs + praksis



Kursarrangør: Oslo Flight Academy
Sted: Klanten Flyplass (Hallingdal Flyklubb)
          Buskerud, Gol
Kursadresse: 3550 Gol
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 9.990 + praksis

Vi tilbyr teorikurs til privatfly PPL(A)/LAPL(A) som nettbasert undervisning pluss praksis. Det vil si at du tar all teori på nett, og flyr det praktiske programmet i din lokale flyklubb!

Om teorikurset:
Teorikurset til privatflysertifikat inneholder vår helt nye og moderne lærebok samt tilgang til en pedagogisk læringssti på nett.
Den unike boken er skrevet som en flytur fra A til Å, der de teoretiske emnene er bakt inn i flyturen. Norges mest moderne lærebok er skrevet av Kjersti Melling, skolesjef i flygeteori.no.

Aldri før har det vært så morsomt og enkelt å lære seg flyteori!
Læringsstien følger kapitlene på boken slik at du enkelt blir guidet gjennom hele pensumet på en morsom måte. Du får automatisk tilbakemelding etter hver innsendt oppgave, men en lærer følger progresjonen din hele veien. Nettlærer er også tilgjengelig for spørsmål. Diverse videoklipp og andre nyttige lenker hjelper deg med å forstå pensumet. Vårt eksamenstreningsverktøy inneholder over 1500 eksamensspørsmål. Nettskolen driftes av itslearning og er tilgjengelig på både nettbrett og mobil.

Alle PPL-kurs gir deg 24 mnd tilgang til nettskolen.

Hvordan du kommer i gang:
1) Du starter helt enkelt med å gjennomføre teorien til privatflygersertifikatet. Teorikurset bestilles fra butikken vår. Etter bestilling får du tilsendt en bokpakke med alt du trenger. Detaljer for innlogging i nettskolen sendes pr. e-post.
2) Vi anbefaler at du gjennomgår en legesjekk før du kjøper kurset, eller senest innen du starter med praktisk flyprogram. Mer om legesjekk.
3) Det er en god idé å ta en prøvetime i småfly hos din lokale flyklubb. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg i gang!
4) Mens du leser på teori kan du begynne å fly det praktiske programmet i din flyklubb.

Praktisk program:
Praktisk flytrening foregår i én av flyklubbene tilsluttet Norges Luftssportsforbund (NLF). Når du bestiller kurs hos oss, så hjelper vi deg komme i kontakt med din nærmeste flyklubb. Du kan også finne din lokale flyklubb på NLF sin sider.

Den praktiske delen av utdanningen består av minimum 45 timer flyging i småfly som skal lære deg å håndtere flyet i mange ulike situasjoner, både normal operasjon og nødprosedyrer. Programmet er delt opp i forskjellige læringsblokker. Først lærer du grunnleggende håndtering av flyet, deretter må du lære å betjene radioen ombord samt hvordan tilpasse flygingen annen trafikk. Nok et viktig fokusområde er håndtering av nødsituasjoner.

Flygingen gjøres primært sammen med en instruktør. Men det er også en egen del av programmet som heter soloflyging. Det vil si at du flyr helt alene. Solodelen omfatter avgang og landingstrening, forskjellige flyøvelser og navigasjonsflyging.

Du kan fly tilnærmet overalt:
Et norsk PPL(A)-sertifikat er bygget på et europeisk (EASA) regelverk og gir deg automatisk rett til å fly hvor som helst i Europa. I tillegg er det basert på en internasjonal FN-standard (ICAO). Og siden ICAO er en global standard vil et PPL-sertifikat utstedt i Norge gi deg rett til å fly for eksempel i USA, etter en minimal papirgjennomgang hos et lokalt FAA-kontor. Dette betyr at du kan leie fly på ferie i USA og f.eks. fly over Golden Gate Bridge i San Francisco.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker teorikurs til privatflysertifikat PPL(A) som nettbasert undervisning pluss praksis.

Vis flere tilsvarende kurs: