Microblading og Manuell Powder Shading Grunnkurs (nybegynnere)Kursarrangør: Face and Brows Studio AS
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Kl.9.30-18.00
Varighet: 3 dager
Pris: 25000

Bli en Microblading Ekspert! Vi tilbyr delbetaling for bedrifter til opptil 4 måneder! StartKit 8000,- verdi er inkludert!

Face & Brows Studio tilbyr Profesjonell opplæring innen Microblading v/ Mastertrainer Natalie.

Microblanding er en av de mest populære skjønnhetsbehandlingene for ansiktet i verden og vi har notert oss stadig økende pågang av kunder som ønsker å få dette utført profesjonelt. Derfor har vi satt opp et kurs slik at du kan mestre de spesielle teknikkene og fremgangsmåten for å lage realistiske og vakre bryn.

Kurset går over tre dager og inkluderer det du trenger for å lære teknikken flytende. Mellom første og andre opplæringsdag er det et mellomrom på 1 dag. Tiden imellom kursdagene er ment for at kursdeltakere skal få mulighet til å trene hjemme å tegne bryn på papir og på falsk hud. Vårt mål er at man i den perioden øver på det å tegne perfekt brynfasong og systematisk riktig ¨hårstrå¨ plassering. På kursdag 2 trener vi på 1 levende¨ modell. På kursdagen 3 utfører lærling behandling på 2 modeller. Om det er ønske å trene på flere modeller, foreligger det ekstra kostnad på 2500,- for hver ekstra modell.

Slike kurs krever fokus og individuell oppfølgning og våre kurs arrangeres kun i små grupper slik at du kan være trygg på at du kan alt du trenger for å legge permanent makeup eller microblanding.

Face & Brows Studio har utdannelse fra de beste Deluxe Brows, Phibrows og Permanent Master innen Microblading. I tillegg har vi mye erfaring som Makeup Artister og Bryndesignere.
Vi tilbyr opplæring til nybegynnere og for dem som allerede driver med Microblading og ønsker å forbedre sine ferdigheter.

Microblading metoden krever mye trening på papir og på falsk hud, spesielt for de som ikke har tidligere erfaring med permanent makeup eller forming av bryn eller Profesjonell Makeup.
Samme gjelder også de som har erfaring fra maskin permanent make up.

Kurset holdes i små grupper på 2-4 deltakere. Det er mulig for individuell opplæring (1 til 1), ta kontakt vedrørende priser.

Pris for nybegynnere: 25 000,- Prisen inkluderer Professional Full Startkit med Phibrows Pigmenter for ca 75-100 behandlinger (verdi 8000,-) Professional Startekitt inkluderer alle farger og alt utstyr til starte å jobbe med kunder.

Vilkår:

Alle kursdeltakere betaler 5000,- av summen som et depositum ved kurspåmelding. Depositum refunderes ikke om deltaker trekker seg fra kurset. Ved akutt sykdom må sykemelding framvises og deltakelsen på kurset må være avbestilt minst 48 timer før kursstart. I dette tilfelle refunderes ikke depositum, men deltaker kan utsette kurset til neste gang.

Målgruppe for kurset

18 år

Kursmateriell

OPPLÆRINGSDAG 1 – 09.30 – 17.30

Hygiene og Sikkerhet
Hudstruktur
Kontraindikasjon
Riktig øyebryn fasong
Ansiktstyper
Variasjoner av nåler
Naturlig hårstrå teknikk
Hårstrå teknikk med skyggelegging
Velkrolyd
Praksis på papir og falsk hud
1 dag Praksis hjemme for å øve på brynfasong og praktisering å tegne hårstrå med blad på falsk hud.

OPPLÆRINGSDAG 2 – 09.30 – 18.00

Farge teori
Etterfyll teori
Aftercare
Praksis på modeller

OPLÆRINGSDAG 3 - 9.30 - 18.00

Praksis på 2 modeller

Eksamen / sertifisering

Øving på 3 modeller.
Sertifikat etter kurset avslutning!

Vis flere tilsvarende kurs: