Microblading / Microshading og Saline Removal KursKursarrangør: Dashing as
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 32.000

Vi tilbyr Microblading / Microshading og Saline Removal Kurs med læretid. Hos Dashing er ærlighet og yrkes stolthet vår mest kjære og kjente etterlevelse. Arbeidet vi nedlegger i kundens kropp skal være tuftet på ærlighet og med presisjon

Innhold:
Alle som får behandlinger utført hos Dashing får en ærlig vurdering i forkant og en behandling utført av mennesker med høy yrkes stolthet og lidenskap. Dashing ønsker å videreføre disse kunnskapene og erfaringene til andre som brenner for teknikken men som likevel ikke har utøvd den. Dashing har som målsetning at alle som kurses her skal være rustet med faglig innhold ved hjelp av en god og grundig teoretisk gjennomgang av anatomi, produkt opplæring osv. Vi er en av få godkjente kursholdere som underviser i godkjente lokaler i Norge. Kurs virksomheter som underviser på hoteller, konferanse rom osv er ikke tillatt i Norge.

Kurset vil gå over 3 eller 4 dager og ha følgende fokus:
Dag 1: Microblading:

• Historie, farge teori, hvem er aktuelle kandidater, hvordan designe det perfekte brynet med kundens utgangspunkt, formaliteter, tegning med frihånd, praktisk opplæring på lær m.m

Dag 2: Microshading og Saline Removal (Fjerning av PMU):
• Metodikk Lære, Skyggelegging teknikk, Ombre Brow, vår unike dotting teknikk med en 1 shader, hvordan inkorporere dette med eller uten Microblading i brynet, effekter med flere farger m.m
- Saline Removal: Fjerning av gammel PMU med markedets mest skånsomme metode.

Dag 3: 1 x Livemodeller med øving på modeller i Microblading/ Microshading:
• Øving sammen med kursinstruktøren på hvordan man forbereder arbeidsområdet
• Klargjøre utstyr
• Gjennomføring på modell
• Ettervern av kunden

Dag 4: Hvordan bygger du en solid forretning og ett godt varemerke?
• Hvilken lover og regler gjelder for Permanent Makeup Tatovering
• Kosmetikk Loven / Mattilsynet
• Hvordan bruke sosiale media i markedsførings øyemed
• Hvordan ta gode bilder og vannmerke arbeidet sitt
• Kalkyler og prissetting
• God forretningsetikk og god kundeservice
• Hvordan behandle eventuelle reklamasjoner og møte kunden med forståelse
• Hvordan påvirkes en av økende konkurranse med «konkurrenter» som driver med behandlinger til spottpris svart og ulovlig?

Inkludert:
Vi tilbyr alle våre kursdeltagere 1.linje support dersom de skulle møte på utfordringer mens de utfører sitt arbeide 3 måneder etter endt kursing. Dette er for mange en verdsatt tjeneste som trygger dem når de er nye og stagnerer i sitt arbeide.

Utstyr som inngår i kurset:
Vi har veldig fokus på å ikke ha salgsfremmende kurs, vi opplever selv at vi blir på- pakket allslags utstyr når vi kurses som koster en formue og som ikke alltid er nødvendig for gjennomføringen av arbeidet. Vi setter en fot ned for denne praksisen og tilbyr alle våre kursdeltagere alt nødvendige utstyret som de trenger for å gjennomføre behandlingene. Utstyrs pakke som inngår i vår kurs (Denne vil holde til +15 behandlinger).

Forkunnskaper:
Ingen forkunnskaper nødvendig.

Vårt kurs er tilpasset alle deltakerne, og for de fleste er denne metodikken fortsatt helt ukjent. Dashing underviser max 3 elever om gangen ved gruppe påmeldinger og 1:1 opplæring når ønskelig. De aller fleste kommer til 1:1 opplæring. Vi kjører ikke full gruppeundervisning. Dette er svært viktig for våre kursdeltagere da det vil gi en mer avslappet svære, tettere oppfølgning, mer rom for diskusjoner og lærdom samt en tryggere gjennomgang av hele kursforløpet.

Eksamen / sertifisering:
Etter endt kurs hos oss vil du motta diplom/ Sertifikat og 6 mnd support via vår lukkede kursgruppe som vil sikre deg en tett oppfølgning videre gjennom hele din reise i Microblading- verden.