Matematikk 1P, 2PKursarrangør: Global Learning AS
Sted: Global Learning Larvik
          Vestfold, Larvik
Kursadresse: Elveveien 36, 3262 Larvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 eller 2 semester
Pris: 3.700 / 6.800

Vi tilbyr kurs i matematikk 1P og 2P. Kunnskap i grunnleggende matematikk er en viktig del av livet. Matematikk 1P og 2P er matematikk for studieforberedende vgs og kan kombineres med, eller erstatte T-matte i et vitnemål.

Innhold:
Kurset 1P, 2P er sammensatt av to deler som sammen er minstekravet til studiekompetanse. Trenger du bare 1P eller 2P følger du den delen av kurset som er aktuelt for deg. I matematikk 1P er målene å lære enkel regning med tall og bokstavuttrykk. I tillegg kommer praktisk regning med geometri, økonomi, sannsynlighet og funksjoner. I matematikk 2P er målene å lære mer om regning med tall og bokstavuttrykk, blant annet potensregning og renteberegninger.

Undervisningen:
Pensum i faget har en temainndeling som gir deg god oversikt og som er tett knyttet til målene i læreplanen. Selve undervisningen blir gitt gjennom spillelister med videoforelesninger. Med videoforelesningene tar læreren deg med gjennom hele pensum. Mens du ser videoforelesningen kan du ta notater som lagres og som du kan skrive ut. I fagprat stiller du spørsmål og får svar fra din faglærer og dine medelever. Du får god eksamenstrening gjennom et sett med innleveringer og personlig tilbakemelding fra faglærer.

Varighet:
• 27% over 2 semester eller
• 54% over 1 semester

Pris:
• Matematikk 1P kr 6.800,-
• Matematikk 2P kr 3.700,-

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs i matematikk 1P og 2P

Forkunnskaper:
• Grunnskole

Eksamen / sertifisering

2 skriftlige eksamener

Vis flere tilsvarende kurs: