Ledelsekurs - Lær å lede deg selv og andre - SelvinnsiktKursarrangør: www.helhetsterapeut.no
Sted: Helse & allergisenter & opplæringssenter
          Østfold, Fredrikstad
Kursadresse: Bryggeriveien 12, 1607 Fredrikstad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdager kl. 10.00 - kl. 16.00
Varighet: 6 time
Pris: 1.500 pr dag

Lær å lede deg selv og andre - Selvinnsikt - Få bedre energi - Kommunikasjon - Fokus - Hjernen - Følelser - TFT tankefeltbehandling - Vi blir det vi tenker - Vi blir det vi spiser - Hva er best for meg? Syre - Base - Tester :-) Dette er et kurs for alle.

Vi er alle originalen i våres liv og kan komme mye lengre med oss selv enn det vi tror.

Vi er alle ledere i vårt eget liv og innsikt bygger oss videre til en god motivsjon av leder som er viktig som foreldre, kunder, samtalepartner, i jobbsammenheng og som en bedre leder.

Kurset har mange utbytte av kun en gang. Men mange vil gå litt lengre til dem er kommet dit dem skal komme med suksess og fremgang privat og jobb.

Vi kan omprogrammere oss selv det vi mangler og få bort ting som hindrer oss til å lykkes.


Grupper med personer blir prisen redusert. Kan dere ikke komme til meg så kommer jeg gjerne til dere en fredag og lørdag.

Målgruppe for kurset

Alle mennesker har stor vinning med å komme seg videre i livet med kunnskap. Alle vil føle seg løftet opp med mye energi og nytt redskap til å skape videre vekst privat og jobb.

Uttalelser

Felles for alle kursdeltagere sier: Vi skulle hatt denne kunnskapen før vi startet på livet så hadde livet hvert helt anderledes.