Fritidsskippersertifikat D5LAKursarrangør: Midt Norsk Båtskole AS
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 dager
Pris: 6.600

Vi tilbyr fritidsskippersertifikat D5LA. Kursets varighet 120 timer. Fører og styrmenn av fritidsbåter opp til 24 meter i stor kystfart. Fiskeskipper klasse C , fartøy mellom 10,67-15 meter

Du kan bygge på fritidskippersertifikatet gjennom et tilleggskurs for utvidet fartsområde. Tilleggskurset vil være på 45 undervisningstimer, og bestått kurs vil gi deg rett til å føre et fritidsfartøy med skroglengde inntil 24 meter i uinnskrenket fartsområde (alle farvann).

Dette vil gi deg innføring i posisjonsbestemmelse ved himmellegemer, storsirkelseilas, metorologi, oseanografi samt publikasjoner og dokumentasjon ved anløp av fremmede havner.

Kursmateriell:
Bøker går inn i kurset.
Parallellforskyver og passer fås kjøpt. kr 400,-
Skolen holder kart.
Eksamen ligger inne i prisen.

Eksamen/sertifisering:
1 skriftlige eksamener.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Vi har våren 2016 deltatt på Maritim Skole for å ta sertifikat for fritidskystskipperen. Må si det har vært en svært behagelig opplevelse. Komplett og lettforståelig undervisning av godt egnet lærer. Vi var så heldige at vi også fikk tilpasset undervisningen til vår travle timeplan. Oppfølgingen og feedback gjorde at vi klarte å ta sertifikatet på under 3 måneder. Har du lyst til å ta Fritidskystskipperen? Ikke nøl med å melde deg opp hos Arne – dette kan anbefales!

Mireen Fikse og Gian Carlo Buoso

Vis flere tilsvarende kurs: