Fiskekurs



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi avdeling Sagene, bygg 7
          Oslo, Sagene
Kursadresse: Maridalsveien 87, 0489 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00
Varighet: 3 timer
Pris: 1.900
Neste kurs: 07.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker

Du vil lære alt om de forskjellige metodene som kokker bruker for å varmebehandle fisk slik at du kan anvende det på ditt eget hjemmekjøkken. Vi tar for oss steking og panering, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene. Vi lager også noen gode sauser som passer perfekt til fisk. Det serveres mat ved ankomst og rikelig med smaksprøver som dere lager underveis i kurset. Alle spiser det de selv har laget.

Slik gjennomføres kurset:
• Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
• Deltagerne deles i grupper
• Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av rettene / smaksprøvene

Etter kurset har du lært:
• De forskjellige stykkningsdelene og kjernetempratuerer
• Sauser som passer til fisk
• Forskjellige tilberedingsmetoder

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og etter kurset.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å lær å lage fisk

Antall deltagere: 12 - 32 pers

Kursmateriell

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs
• Smaksprøver under kurset
• Kurskompendier
• Lån av utstyr under kurset
• Foredragsholdere
• Kurslokale