20210828 Akrylmaling - innføringskurs- Violet PolsangiKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb inngang Briskebyveien 50
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: lørdag-søndag 10-16
Varighet: 2 dager
Pris: 2.200.-
Neste kurs: 28.08.2021 | Vis alle kursdatoer

Polsangi holder kurs for deg som ønsker innføring i grunnleggende teknikker for akrylmaling. Kurset passer for nybegynner og for litt viderekomne som ønsker å perfeksjonere teknikkene.Det blir felles gjennomgang av maleteknikker, fargelære / fargeblanding, komposisjon, lysvirkning.

Akrylmaling, innføringskurs
Kunstner Violet Polsangi holder kurs for deg som ønsker innføring i grunnleggende teknikker for akrylmaling. Kurset passer både for nybegynner og for litt viderekomne som ønsker å perfeksjonere teknikkene. Du får individuell veiledning med utgangspunkt i ditt eget nivå

Du kan selv velge motiv du vil jobbe med på kurset, du kan både male konkret ut fra et selvvalgt fotografi, eller male abstrakt.

Det blir felles gjennomgang av maleteknikker, fargelære / fargeblanding, komposisjon, lysvirkning. Det blir individuelle øvelser/oppgaver med personlig oppfølging.

Kursavgiften inkluderer kursmateriell.

Kurset holdes på Oslo Malerklubb i en uformell atmosfære i hyggelig samvær med andre kursdeltakere. Covid-19 regler vil bli overholdt, og antall kursdeltakere vil derfor være begrenset.

Det blir servert kaffe og te.

Dato:
Lørdag 28 august Kl 10 – 16
Søndag 29 august Kl 10 – 16

Pris: 2200,-

Adresse: Briskebyveien 50, Oslo

Påmelding:
Bindende påmelding ved å betale kursavgift med Vipps til 97 69 89 20.

(Dersom kurset skulle bli avlyst på grunn av Covid-19 eller for få deltakere, vil innbetalt kursavgift bli refundert.)

Om Violet Polsangi
Violet Polsangi arbeider som kunstner og kunstlærer i Oslo. Hun er medlem av Norsk Forening for uavhengige Kunstnere og er prisbelønt for sine fargerike abstraherte bilder, med motiver som inneholder elementer av både natur og arkitektur. Violet har kunstutdanning fra Einar Granum Kunstfagskole og har pedagogisk utdanning som faglærer i design, kunst og håndverk ved Høgskolen i Oslo

Se bilder og mer informasjon på www.polsangi.com

(Ved mindre enn 5 påmeldte kan kurset bli avlyst. Betalt kursavgift vil da bli refundert.)OM VIOLET POLSANGI
Violet Polsangi arbeider som kunstner og kunstlærer i Oslo. Hun er medlem av Norsk Forening for uavhengige Kunstnere og er prisbelønt for sine fargerike abstraherte bilder, med motiver som inneholder elementer av både natur og arkitektur. Violet har kunstutdanning fra Einar Granum Kunstfagskole og har pedagogisk utdanning som faglærer i design, kunst og håndverk ved Høgskolen i Oslo.

Se bilder og mer informasjon på www.polsangi.com

Målgruppe for kurset

Alle som vil videreutvikler seg

Vis flere tilsvarende kurs: