Jens Petter Grønnesby

Heisann
Jeg har alltid vært fascinert av mennesker som både har en historie og fortelle, og mennesker som evner å formidle sine historier på en fengende måte. Så lenge jeg kan huske, har det alltid fascinert meg. Fra jeg leste Alf Prøysen, via Louis Masterson (Morgan Kane) Knut Hamsun, Bruce Springsteen, Ulf Lundell, Lars winnerbäck, norske Oslo Ess, Odd Nordstoga og Kjartan Kristiansen og gjengen i Dumdumboys. Hva er det som kjennetegner en god historie? Og hva kjennetegner en god historieforteller?


Få hjelp til å lage en personlig fortelling - Webinar

Lyst til å gi bort noe helt unikt som både overrasker og gleder dette mennesket? Hva med å lage verdens kuleste julegave? Kan du svare JA på ett eller begge disse spørsmålene, så melder du deg på dette gratis webinaret.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 60 minutter Gratis kr  

Historiefortelling

Vi tilbyr kurs i historiefortelling. Alle har vi bilder, slides og fotoalbum både fra egen oppvekst, kanskje også fra våre foreldre og besteforeldre. Disse bildene er ei skattekiste og noe som er ekstremt viktig.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2.990 kr  

Hvordan digitalisere bilder

Trenger du hjelp med dine bilder? Da er du ikke alene. De fleste av oss har masse bilder, slides, fotoalbum og bilder på minnebrikker og litt «over alt» av våre foreldre, besteforeldre, oldeforeldre, og bilder fra da våre barn var små.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Hvordan formidle slektsforskning og å fortelle historier?

Denne historien henvender seg til deg som er interessert i slektsforskning og å fortelle historier. Mange jeg er i kontakt med, er veldig opptatt av slekt, hvor de kommer fra, og hva som er deres «historie».

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2.990 kr  

Video til konfirmasjon?

Vi tilbyr deg hjelp til å lage video til konfirmanten. Mange ønsker å lage video til konfirmanten. Kanskje er akkurat DU en av dem. Du trenger tips, inspirasjon og rett slett eksempler på hva som kan gjøres?

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr