Hvordan formidle slektsforskning og å fortelle historier?Kursarrangør: Jens Petter Grønnesby
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Fra 2.990

Denne historien henvender seg til deg som er interessert i slektsforskning og å fortelle historier. Mange jeg er i kontakt med, er veldig opptatt av slekt, hvor de kommer fra, og hva som er deres «historie».

Innhold:
Slektsforskning og å fortelle historier kan være mange ting. Og det kan være mange måter å interesse seg for slektsforskning. Kanskje har du kommet over en del bilder på loftet? Kanskje har du oppdaget at du hadde en oldefar som utvandret til Usa. Hvordan gikk det med han? Har jeg slektninger i Usa? Flyttet noen av dem tilbake til Norge?

Har du mange bilder og lurer på om jeg kan hjelpe deg?
Bilder forteller jo i seg selv historier. Men for at bildene skal få betydning for andre enn de som er avbildet, må de settes inn i en sammenheng. Hvor er dette bildet tatt? Hvem er dette? Når er bildet tatt? Denne kunnskapen må hentes inn, før alle på bildet er borte.

Tenker du at kanskje jeg kunne hjulpet deg med noe? Ta kontakt for en uforpliktende prat der du kan fortelle hva du lurer på. Ingen spørsmål er dumme. Og jeg kan hjelp deg med ALT. Ta kontakt!

Kursholder:
Jens Petter Grønnesby bor på Nordstrand, og jobber som musiker, historieforteller og foredragsholder.

Vis flere tilsvarende kurs: