Hvordan digitalisere bilderKursarrangør: Jens Petter Grønnesby
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Trenger du hjelp med dine bilder? Da er du ikke alene. De fleste av oss har masse bilder, slides, fotoalbum og bilder på minnebrikker og litt «over alt» av våre foreldre, besteforeldre, oldeforeldre, og bilder fra da våre barn var små.

Innhold:
Alle tenker «en dag skal jeg gjøre noe med alle bildene». Men nesten ingen gjør noe med det. De utsetter det. Til «vi får tid». Kjenner du deg igjen? Min erfaring er at mange har lyst til å gjøre dette, men mangler kunnskap om hvordan det kan gjøres. Jeg viser deg, og hjelper deg gjerne med å sette sammen filmklipp, bilder, musikk sånn at dette blir noe helt unikt.

Kursholder:
Jeg heter Jens Petter Grønnesby. Jeg er utdannet fra Norges Musikkhøgskole. Jeg har jobbet med musikk, film og foto i mange år. Jeg har jobbet mye som foredragsholder og historieforteller, samtidig har jeg vært utøvende musiker og komponist.
Jeg er en meget kreativ og hyggelig fyr. Så bare ta kontakt.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Kirkens bymisjon samarbeidet med Jens Petter om flere skrivekurs. Han lagde sammen våre brukere flere flotte sanger. Noen av dem ble profesjonelt spilt inn, og også fremført ved våre konserter. Han gis mine beste anbefalinger.
-Knut Størdal Musikalsk ansvarlig Kirkens bymisjon, Trondheim

Jens Petter Grønnesby lagde til sesongen 2018, vår supportersang «Stolt av Ranheim». Vi lagde selv video til sangen som vi var meget fornøyd med. Jeg gir Jens Petter mine beste anbefalinger.
-Frank Bo Lidahl Daglig leder Ranheim Toppfotball

Vis flere tilsvarende kurs: