Foreldrekompetanse

Foreldrekompetanse er et kurs og kompetansetilbud tilbud til foreldre, og andre som er interessert i temaer relatert til barns utvikling og foreldre-barn kommunikasjon. Virksomheten drives av Hans Holter Solhjell.

Hans faglige bakgrunn er pedagogikk med hovedfag fra Universitetet i Oslo. I tillegg er han utdannet feldenkraispedagog, kommunikolog, og holder på med en instruktørutdannelse i sounder sleep. Hans har undervist i psykologi ved politihøyskolen i Oslo og i studieteknikk, utviklingspsykologi, oppdragelse og undervisning ved Universitetet i Oslo. Han holder i dag kurs for foreldre relatert til barns utvikling, foreldre-barn kommunikasjon, kolikk og søvn.


 |  1 2   |  Neste side >>

Barns selvfølelse

Vi tilbyr kurs i barns selvfølelse. I dette inspirasjonsseminaret med psykolog Hedvig Montgomery lærer du forskjellen på selvfølelse og selvtillit, og betydningen av begge. Du lærer også hvordan du kan styrke barnets selvfølelse.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag fra 940 kr  

Eksplosive barn, modul 1 - engelsk

Vi tilbyr kurs i eksplosive barn - modul 1 på engelsk. Hvordan kan vi forstå og hjelpe barn og ungdom med sosiale, emosjonelle og adferdsmessige utfordringer? Bli med på kurs med Ross Greene om problemløsning gjennom samarbeid!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager fra 2.600 kr  

Eksplosive barn, modul 2 - engelsk

Vi tilbyr kurs i Eksplosive barn - modul 2 på engelsk. Gjennom kurset vil deltakerne få dybdeforståelse av de ulike sidene av modellen og hva som kreves for praktisk implementering i skole, barnehage, kliniske settinger eller i familier.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 2.400 kr  

Foreldreveiledning - individuelt tilpasset veiledning

Vi tilbyr personlig hjelp og veiledning i forhold til temaer relatert til foreldre - barn relasjoner, kommunikasjon og konfliktløsning i forhold til barn og ungdom, utviklings- og reguleringsstøtte, kolikk og gråt hos spedbarn mm.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time fra 1.600 kr  

Førstehjelpskurs for småbarnsforeldre, og deg som jobber med barn

Vi tilbyr førstehjelpskurs for småbarnsforeldre, og deg som jobber med barn. De fleste ulykker skjer i hjemmet, og økt kunnskap og ferdigheter innen førstehjelp gir trygghet og kan redde liv og redusere skadeomfang.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag fra 990 kr  

Konfliktløsning og reguleringsstøtte introduksjonskurs

Om man opplever noe eller mye av dette så vil det som regel være slitsomt, krevende og frustrerende for barnet selv, for ansatte og andre barn i barnehage og skole. Og for mange voksne vil det bidra til usikkerhet i forhold til hva de skal gjøre i situasjonene, og i relasjonen med barnet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 26.02.2024 26.02.2024 2.290 kr  

Trassalder, kommunikasjon og konfliktløsning for foreldre

Vi tilbyr kurs i trassalder - kommunikasjon og konfliktløsning for foreldre. Målsettingen er at du og barnet skal føle trygghet, mestringsfølelse og en økt opplevelse av samarbeid, og at du bedre kan støtte barnets utvikling av emosjonell og sosial kompetanse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 2.290 kr  

TRE instruktørutdannelse - modul 1, Oslo/online

Vi tilbyr TRE instruktørutdannelse - modul 1. Utdannelsen gir deg mulighet til mye egenarbeid, og personlig fordypning i å arbeide med kroppen i forhold til traumer, dyptliggende stress, kroppslige og emosjonelle spenninger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 3 dager 6200 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>