Foreldrekompetanse

Foreldrekompetanse er et kurs og kompetansetilbud tilbud til foreldre, og andre som er interessert i temaer relatert til barns utvikling og foreldre-barn kommunikasjon. Virksomheten drives av Hans Holter Solhjell.

Hans faglige bakgrunn er pedagogikk med hovedfag fra Universitetet i Oslo. I tillegg er han utdannet feldenkraispedagog, kommunikolog, og holder på med en instruktørutdannelse i sounder sleep. Hans har undervist i psykologi ved politihøyskolen i Oslo og i studieteknikk, utviklingspsykologi, oppdragelse og undervisning ved Universitetet i Oslo. Han holder i dag kurs for foreldre relatert til barns utvikling, foreldre-barn kommunikasjon, kolikk og søvn.


Foreldreveiledning - individuelt tilpasset veiledning

Vi tilbyr personlig hjelp og veiledning i forhold til temaer relatert til foreldre - barn relasjoner, kommunikasjon og konfliktløsning i forhold til barn og ungdom, utviklings- og reguleringsstøtte, kolikk og gråt hos spedbarn mm.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time fra 1.600 kr  

Trassalder, kommunikasjon og konfliktløsning for foreldre

Vi tilbyr kurs i trassalder - kommunikasjon og konfliktløsning for foreldre. Målsettingen er at du og barnet skal føle trygghet, mestringsfølelse og en økt opplevelse av samarbeid, og at du bedre kan støtte barnets utvikling av emosjonell og sosial kompetanse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 2.290 kr