Foreldrekompetanse

Foreldrekompetanse er et kurs og kompetansetilbud tilbud til foreldre, og andre som er interessert i temaer relatert til barns utvikling og foreldre-barn kommunikasjon. Virksomheten drives av Hans Holter Solhjell.

Hans faglige bakgrunn er pedagogikk med hovedfag fra Universitetet i Oslo. I tillegg er han utdannet feldenkraispedagog, kommunikolog, og holder på med en instruktørutdannelse i sounder sleep. Hans har undervist i psykologi ved politihøyskolen i Oslo og i studieteknikk, utviklingspsykologi, oppdragelse og undervisning ved Universitetet i Oslo. Han holder i dag kurs for foreldre relatert til barns utvikling, foreldre-barn kommunikasjon, kolikk og søvn.


Barns selvfølelse

Vi tilbyr kurs i barns selvfølelse. I dette inspirasjonsseminaret med psykolog Hedvig Montgomery lærer du forskjellen på selvfølelse og selvtillit, og betydningen av begge. Du lærer også hvordan du kan styrke barnets selvfølelse.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag fra 940 kr  

Konfliktløsning og reguleringsstøtte fordypningskurs

Utviklings- og reguleringsstøtte i relasjoner med barn. Kurset er aktuelt for foreldre, fosterforeldre og ansatte i barnehage og skole. Hovedfokuset i kurset er på hva du selv kan gjøre for å møte barn på en utviklings- og reguleringsstøttende måte i konfliktsituasjoner din egen hverdag.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6.990 kr  

Konfliktløsning og reguleringsstøtte introduksjonskurs

Om man opplever noe eller mye av dette så vil det som regel være slitsomt, krevende og frustrerende for barnet selv, for ansatte og andre barn i barnehage og skole. Og for mange voksne vil det bidra til usikkerhet i forhold til hva de skal gjøre i situasjonene, og i relasjonen med barnet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 26.02.2024 26.02.2024 2.290 kr