Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Næringsmiddelhygiene er avgjørende når du skal vurdere et kjøkken. Med eSmileys nettkurs blir du oppdatert på alt fra lovgivning til beste praksis. Du kan ta kursene våre på din egen datamaskin, og du bestemmer selv når og hvor.
ADVANSIA og LØRN har sammen laget et grunnleggende sikkerhetskurs. Det heldigitale kurset gir innføring i de viktigste sikkerhetsutfordringene man møter, og gir enkle og praktiske råd – som alle kan følge.
Usikkerhet og risiko er faktorer som alle organisasjoner må forholde seg til hver eneste dag. Hvordan kan vi kartlegge, analysere og vurdere risiko, og lage gode tiltak som minsker risiko? I det digitale kurset Risikovurdering fra Advansia og Lørn lærer du nettopp dette!
Vi tilbyr kurs i ranskurs med praktisk øvelse. Dette kurset gir deres medarbeidere innsikt i og praktisk opplæring i hvordan håndtere en ranssituasjon. Ranskurset er utviklet av våre partnere og ansatte med politifaglig bakgrunn og bygger på deres erfaringer og kunnskap om emnet.
Vi tilbyr Svinn/ konflikttaklingskurs. Dette kurset gir en opplæring i hvordan forebygge svinn samt hvordan håndtere svinn gjennomført enten av kunder eller egne ansatte. Vårt Svinn- og konflikthåndteringskurs er utviklet av våre partnere med bakgrunn fra sikkerhetssbransjen, politiet og varehandel.
Dette er arbeidsgiverens ansvar i henhold til “Forskrift om utførelse av arbeid” nr. 1357 § 10-1, som stiller krav om dokumentert sikkerhetsopplæring for arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk.
Kurset tar for seg ulike aspekter ved arbeidsvarsling og dekker viktige prinsipper, regler og prosedyrer som må følges for å sikre trygg og effektiv arbeidsplass.
Arbeidsvarsling 2-kurset tar for seg avanserte temaer og problemstillinger innen arbeidsvarsling.
Lær trygg mat- og personalhygiene for restaurant, kantine, kafé eller catering. Kurset gir deg praktisk kunnskap om lover, rutiner, HACCP, allergener og smittevern, perfekt for både nyansatte og erfarne i serveringsbransjen.
Lær HACCP og internkontroll for trygg matservering! Dette nettkurset gir ansatte og ledere i serveringsbransjen praktisk kunnskap om mattrygghet, risikovurdering og gode rutiner, tilpasset restauranter, kantiner, kafeer og gatekjøkken.
ISO 14001 Lead Implementer PECB ISO 14001 Lead Implementer-opplæringskurset hjelper deg med å utvikle den nødvendige kompetansen for å etablere, implementere, vedlikeholde og kontinuerlig forbedre et miljøstyringssystem (EMS)
Hvorfor bør du delta? ISO 31000-kurset i risikostyring hjelper deltakerne med å tilegne seg nødvendig kunnskap og evne til å integrere retningslinjene for risikostyring i ISO 31000 i en organisasjon.
Kunnskap om alkoholloven, aldersgrenser, skjenketider og legitimasjonsplikt. Trygg håndtering av berusede gjester, samt innsikt i kontrollrutiner, roller og lokalt regelverk for å sikre ansvarlig drift i serveringsbransjen.
PSS Securitas tilbyr kurs og eksamen for regodkjenning av vekterutdanningen
Vi tilbyr ranskurs for bedrifter. Alle steder som har kontantomsetning og verdier: - restaurant og hoteller - butikker - utelivsbransjen - kjøpesenter - idrettsarrangementer - konserter - messer - festivaler - kulturhus - offentlig transport - taxiselskaper.
Vi tilbyr 40 timer ordensvaktkurs. SOS Security Academy AS har vært, og er godkjent av Politiet til å gjennomføre ordensvaktkurs siden 2001, og har siden utdannet mange tusen ordensvakter over hele Norge til denne spesialtjenesten.
Vi tilbyr juss og etikk for coacher. Vet du hvilke lover og regler som gjelder for deg som jobber som coach? Og om du kjenner til dem - vet du hva som kreves av deg i praksis?
Vi tilbyr kurs om mattrygghet, IK-mat for bedrifter. Kurset gir deg en komplett oversikt og praktiske eksempler på hvordan en driver med trygg håndtering av mat. Oppmøte og delaktighet kvalifiserer til kursbevis.